Sunday, February 28, 2010

Sorang Busan..Sorang Gila


Bila kena kerja di hari sabtu and ahad
kerja lak kat area semua house
bosan nya teramat la sangat

nak shopping rasa mcm tak menarik
nak jenjalan malas sebab tgh hari panas gila
lunch pon sejam da
petang2 lak ujan selebatnya
duk je la dalam opis
layan je kerenah agent2 yang wat lawak tak hengat
ada lak mentor yang gila sorang ni
elok la kan..

erm..
tadak idea dah nak tulis..
tunggu time 5.30 je nak balik umah
mentor gila ni dah jeles hahahaah

hah dia kata jahat
elok la tuh

sorang bosan sorang gila ekekekekeekke
err..hari ni jeh bersukaria
start esok...seyes..seyes..seyes..huhuhu

2 comments:

*ayu the sun* said...

ayu x leh imagine kalau ayu kena keje on weekends..
OMG!
akak mmg terer!
huhuhu

VISIT ATS-SHOPPE ~ Click here for a lot of products out for grab!

MummyMyra said...

ayu...dah biasa skrg keje sabtu ahad..hehe..tak suka kena suka kan jugak sebenarnya ekekekekekeke