Tuesday, March 30, 2010

Percutian 3 hari yang menjimatkan..haha

Yehaaaaaaaa....at last bercuti di rumah..di smeua gara2 nak ke Langkawi terpaksa di batalkan..bila sorang2 kena angkut p Semua House as mentor..pastu jadual semua dah huru hara...even cuti dah apply before kena angkut as mentor..and tetiba kena lak antar balik ke TTDI keje mcm biasa balik..so..3 hari ni lepak rumah je la..membasuh baju..melipat kain2 yang da kering..mengemas..antar naim p tusyen..main game kat FB..layan movie..taking a nap..hahaha..tu je la kejenya..gaji lak esok baru dapat..adoi laaaa..nazakkkkkkk..hahahaha

talking abt watching cd..hah cuti 3 hai melayan cita Mercy..then layan cita The Princess and The Frog yg dabes dload..then layan cita The Ugly Truth..[ ske sgt tgk muka katherine heighl..cantik..and gerard butler pon ensemmmmmm hahaha]..then layan cita My Sister's Keeper..[ cita ttg pesakit leukimia..ttg the mother yg tak leh terima the fact yg anak dia akan mati n cerita kenapa si adik nak dapat kan hak pada diri sendiri supaya tak di jadikan bahan tuk kesihatan kakak dia..]..ermmmmm sedih cita ni huhu..and now on the way dload Valentine's Day lak..

errr..ada 2 cd lagi on dah way nak tgk..Bride War and The Blind Side..later2 sat gi baru nak tgk hahaha..layan game dulu..n sidai kain dulu kejap ekekeke..

bila kat rumah..baru la baca paper haha..sekali tgk cita atas ni daaaaa....korang sanggup ker???bagi free pon tanakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.....tengok pon dah geli geleman ekekeeke...lom kena urut dek ular tu lagi muahahahaa...mintak simpanggggg...tanakkkkkkkkkkkk!!!!! ekekeekeeeke

p/s :
menjawab komen ayu..dah biasa keje sabtu ahad la ayu sejak kat kampeni ni..so tak rasa apa dah huhuhu..cuma bila tetiba dpt off day sabtu ahad terasa heaven gila ekekeke..

menjawab lak komen erina..Mercy best la..pasal nurses huhu..cantik2 n the guy ensem2 ekekeke..depa kerja kat Hospital Mercy..dulu gila melayan Grey Anatomy..ada few episodes lom abis tgk hahaha..

3 comments:

*ayu the sun* said...

comeyl gila jawab komen macam tu..
ahahahhaaha...

baiklah kak..
nanti bila dpat lagik..roger k? miss u lah.. jom lepak?

MummyMyra said...

ayu miss ya too...nanti cuti sabtu ahad i roger..leh kita jumpa..sik nak jumpa tapi tak sempat2 kan..

start april kalau keje sabtu ahad..akan ada break 4 hours so leh la lepak jap...opis kat TTDI hehe..

shafarina said...

i LOVE the ugly truth!!!