Sunday, August 22, 2010

Iftar With My Best Divas ever...

Semalam keje daaaaaa....banyak sungguh kes yg wat aku sakit jiwa hahaha...ptg skit got sms from Diva Tia..**bukan nama sebenar muahahahaha**...ajak kuar sebab dia nak bg something..so ok jer la since tak yah balik amik Naim..coz Naim buka puasa with my sister at her mom's in law's house..

abis keje at 6.30pm..zasssssssss p mid valley guna Kerinchi Link yang begitu cepat keh keh ** wa baru tau cepat gila lalu jalan tu huhuhu...** then on da way received call from Diva Jannah...**again bukan nama sebenar haha**..so am meeting these 2 divas rupanya..diva2 yg laser but still i love them..

sampai je..pas parking dan dan amik pic tiang parking..sorang2 ni sesat barat kang sapa nak tanggung kah kah..** tapi pastu wa ingat2 lupa lift mana wa guna hahaha..gila kan..sib baik last2 ingat gak hehehe**


so diva jannah amik Restoren Seed..sebab tak ramai org so ada privacy la nak chat2 n gossip2..**kononnyaaaaaaa..padahal semua tempat dah penuh wakakakaka...**Madam Kwan penuh...Belanga penuh...Thai Restoren penuh..Delicious penuh...hehehe..tak apa Seed pon ok Jannah..**thanks so much yer**

Jannah dah oder foods..pilihan yg tepat Jannah..ko mmg memahami keh keh...

Foods for Diva Tia...Nasi putih n rendang daging n Ulam2 yg mentah..

Foods for Diva Jannah..nasik goreng..satay ayam n ulam2 mentah yang tak di potong2 hahaha

and here's my very very healthy foods..chicken salad..yummy and wa berjaya abiskan...**sejak bila wa leh makan salad pon wa tatau hahahahaha**

and sambal2 nya adalah budu..sambal belacan n cancalok..which jarang2 org buat tuk restoren2 ni hehe..

pas makan2 kat Seed..jenjalan jap n then lepak NZ KLCC jap ngan Diva Tia..lepak2 chat n minum neskepe yg begitu pekat..yang akhirnya aku tido pas subuh tadi..punya la susah nak tido balik2 dr melepak..hehe..

and chatting with my very dear bestfren Ms marlis..and i do u understand how u feels coz i do have n experienced the same feelings..apa2 pon pls take care..sabar n tabah menghadapi semuanya..i will always be around for babe..love ya always...

2 comments:

bob said...

rindunya aku ngan korang semua.

MummyMyra said...

bob...i miss those days ngan kwn2 sebelum di "jajah" hahahaha