Thursday, January 23, 2014

Guess The Emoji yokkkk !!



Guess the Emoji...mental wehhhhhhhh...jawapan kdg2 tak mcm gambar yg di beri...pic mcm ular jelir lidah...tp jawapan worm...sgt mental...pastu bila tak leh jwb..leh tanya2 kat FB ahaksss...
 
sudahnyaaa..bila dah lemau..dah tanya kawan2 kat wassap...and memasing tatau jawapan..makanya letak la kat FB semlm...sekali mama si Hanna Arissa ni terus bg full set jawapan..ok mental stress berjaya di kurangkang ke tahap paling minima..and cita2 nak uninstall leh di abaikan..leh lagi layan game ni sampai abis ahaksss...sambil intai2 jawapan kalau dah nazak sgt muahahaaha
 
korang nak tau jawapannya...nah tgk sini...** sila jgn marah ai ekkkkkkkkkkk..ai membantu diri sendiri n kwn2 yg ada mental stress layan game ni ahaksss**
 

 
 




 
 
 
 


 
Amacam...ok tak semua ni...ahahaha...pasni leh la enjoy menjawab...dabes game ni kita dload game guess the movie lak ke..song ke...ahakssss...**wehhhhhhhhhh jgn marah ai sbb reveal jawapan ni ek ek ek :P **
 
 
dannnn..jangan lupa click click nuffnang ai...pls pls hiksss :) 

 




 


3 comments:

Leen Pingu said...

ini tidak adil... apa x wassap je mummy??? hahaha

Azie.Fauzi said...

aiyakkkk.....ampunnnn hehehe...malas dah nak print screen bebanyak ekekekekeke...

Tengku Rosmarizam said...

Game ni ada lg la....bkn stkt lvel 25...sbb sy update gme ni..skunk level 27... :)..