Sunday, August 9, 2009

Dedication and Honda Guy With Helmet

yuhuuuuuuuuuu....err...do i know him???the above guy named Sirman and tersangat la pemes n important kat RedMummy's blog..a guy with helmet tapi berada di dalam kereta Honda gittew...hehehe...tak pernah kenal..tak pernah tau who he is tapi after quite sometime am reading RedMummy's blog..then i get to know him bit by bit..even tau skit je..at least tau la jugak kan..[ weyyyyyyy..jenuh wa godek blog si merah nak carik pic merah n sirman ekekeeke....]

he is..like wat Red wrote in her entry..a very dedication husband to his wife..a PA to his wife also a photographer tuk wife dia..and juga seorg bapa yang penyayang and berdedikasi...tak caya ek korang???tgk la gambar2 dalam blog RedMummy tuh...semuanya di shoot oleh Sirman..and all the bookmark done by Sirman...and being upload in the blog also by Sirman..and cuba bayang kan kalau tadak Sirman..korang nak ke baca entry tanpa gambar hehehehe...me suka banget and nak baca entry yang bergambar...ngan berlatarbelakang kan kaler merah..coz i do loves red too..hak hak..and this is y i kata Sirman is a guy full of dedication...he gives his full support to his wife and the redmummy blog..sampai kita hari nak je masuk situ..mesti gak la nak jenguk..kalau miss 1 entry..kena masuk bebila n layan balik all the entries yg dah ter miss..[ wa la tu..lately manjang kena khatam balik all entries muahahahaha]

and i do nominate him for the Honda Challenge...under dedication...hak hak...and y dedication??sebab sabar melayan kehendak pembaca2 blog RedMummy yang nak entry bersama2 ngan gambar2 yang menarik..and Sirman did it!!!dia dah amik pics ngan penuh dedikasi so that si Merah itu akan letak didalam semua entry2 dia...and most of the pics di shoot oleh Sirman tau...Bravo!!!! and yes..ngan ada nya honda challenge yang hadiah nya lom ku tahu sebab lom sempat baca kat honda nya page i wanna vote for Sirman..his dedication la yang membuat kan myself and other readers tak jemu2 bertenggek kat blog si merah ittew....

err..bayangkan entry tanpa gambar mcm entry2 ku sebelum2 ni muahahah..harus la ada yang malas nak layan baca kan keh keh..and dr apa yg me tgk kat blog RedMummy...salah satu cara nak attract people coming to your blog is blogging with picture..

to Sirman..thanks for all the nice pics taken by you kat blog Si Merah aka your wife..those are good pics..nice pics and to Red..those are good entries wrote by you which i do read everyday even tak sempat nak komen..**ai the very busy la skrg ngan game2 FB muahaha..**

and once again to Sirman..Good Luck..insya allah rezeki may perpihak to u n yr wife..and sekali lagi Good Luck..!!!

and to all readers...korang leh baca wat Red wrote in her entry abt Sirman here...and u all can nominate Sirman too here...no harm done kan..!!

p/s : Red..wa amik pic from yr blog taw..tuk this Honda Challenge nya entry for Sirman...abis semua entry wa godek tadi ekekekeke....thanks ya Red!!

2 comments:

*ayu* said...

yeah!!!! good luck sirman!!!!!!!!! u rock!

MummyMyra said...

yes!!teruskan dedikasi mu sirman...with all nice pics!!