Tuesday, August 18, 2009

Hey Azim The Bday Boy!!!

hello AZIM....yeyyyyyyyyyy..happy belated birthday!!!

ingat aunty tak huhuhu [ aunty gittew ekekeekeke]....this lil Azim ni anak kepada Mrs Taj...mak n anak sama comel taw...and anak lak bijak sungguh...kalau tak percaya cuba baca blog Mrs Taj...korang leh tgk this small lil Azim yang bijak n petah...and bebaru ni bday dia...err..last month kan..and the bday celebration baru je mama dia put up kat blog ekekkee...

and...above is the present for Azim..dah lama beli..baru wrap tadi...keh keh...saja je nak tunjuk the present ngan wrapping paper kaler2 sebab nak suh Azim tgk...biar dia excited skit nak dpt present..huhu..errr hope Azim likes it k..

yang atas ni lak..lepas balut ngan brown paper coz i need to post it to his mama's office...kalau tak pos ntah bila la leh bagi kan kan...sorang duk ujung sini..sorang dok ujung sana gittew ekekeke...and Mrs Taj..jangan gelak tgk my wrapping skill..i failed big time when comes to wrapping hahahahha..

This Mrs Taj...known her masa potluck gath Redmummy.com...and pastu exchange the hp no n mails...tapi kita sik tak sempat jumpa je kan..ntah bila la leh jumpa kan kan...dulu u call2 nak jumpa kat curve..tapi masa tu i ada hal kot kan kan...maybe some other time kan..insya allah..

p/s : tunjuk kat Azim taw..ni hadiah dia..on da way posmen akan antar ekekeke...and tu his mama..a gift for u nanti ek...yet to find something actually tapi kebizian melanda la..huhu..[ nak share ngan azim ok gak..mcm2 ada tuh hehehe...]

2 comments:

Mrs Taj said...

alahai, akak ni buat susah2 pulak.. malu i tau!! ouch..

MummyMyra said...

mrs taj...no worries...tunggu...insya allah week ni sampai