Wednesday, April 15, 2009

Your World Your Classroom....

Hah...dulu ada baca kat blog RedMummy..she's participating for the WOU Postcard Contest...tapi me diam kan je..just baca tanpa amik action hehe..pastu semlm jenguk lak kat Sawanila.Com..this blog pon participating for the WOU Postcard Contest...and saja je me click kat WOU nya website and nuffnang nya website..walawey rupanya Contest has been extended for another 14 days...makanya me pon amik initiatif to edit a pic of naim reading a book while me lepaking minum2 ngan my fren last few days..and letak stamp kat pic tu..ala2 poskad la gitu..and masuk balik website WOU tuk submit and send kat few of my frens..[ ekceli syarat2 dia kan..kena copy paste the stamp letak kat pic and send kat few frens melalui website WOU itself..]

Its reading time-Anywhere,anytime,no restriction....

and here's the pic...yang telah di edit and di letak stamp..ala2 poskad gitu jadiknya...and few frens sure dah dapat poskad tak seberapa ni..hehehe...and yes..i'm also participating for the WOU Postcard Contest hak hak...

Hadiahnya...ada memacam tuh..ada MacBook...ada ipod...ada camera Canon 450D DSLR....[ huhu dapat ittew Macbook ok gak kan..ekeke berangan tuh..] which korang leh click kat sini tuk tau lebey details on the hadiah..so kwn2..apa lagi..jum la reramai participate tuk contest ni hehe..mana la tau tiba2 ada rezeki terpijak kan tuk contest ni..huhu....

8 comments:

haya_yaya said...

mekaseh ek mummy 4 d postcard..
klasik gmbor tu..santek..tp kalo letak gmbor sy,lagi santek..
( milia?mo letakkah gmbormu?)

MummyMyra said...

hehehe..letak gambar apa pon sure semua santek kan...bila mo menum2 ni...lama tak jumpa kan..

*ayu* said...

good luck akak!

MummyMyra said...

thanks ayu...saja je suka2 try..

Yatie SawaNiLa said...

selamat berjaya...cik mira nak apa?? saya nak dslr tuh

MummyMyra said...

yatie...apa2 pon tak apa...at least smthg kan ekekekeke..dslr??best gak kalau dpt..hehe

Milia Amran said...

pesal wa tak dpt???... sampek ati... tak per..tak per...

MummyMyra said...

milia....aisey..rasanya dah send kat semua...isk isk...takkan termiss kot