Sunday, September 6, 2009

Berbuka Puasa at Wang Solo

huhu..ni acara minggu pertama puasa...[ kemalasan nak groupkan gambar..tu pasal entry lambat kuar ekekeekek ] berkejar dr opis dalam ujan lebat...balik umah amik naim..singgah klcc amik ms zailin..[ zailin dah lama kuarkan entry tuh pasal makan2 ni haha ] n gerak ke wang solo...dah la dedua tatau jalan muahahaha...mintak tunjuk ajar dr artis vogue kita..tak pasal2 kena carut ekekeeke..ampeh artis ni taw...and sampai je kat restoren Wang Solo kat area Pandan Indah..lauk pauk and air dah terhidang..semua sedap arr..[ harga pon sedap gak muahahaha...silap order tuk 5 org tapi abis gak keh keh ]..we all terus makan and tak lama pastu artis paling vouge abad ni pon sampai keh keh [ ada terselit tepung pelita..sponsor by artis vouge gittew]

antara yang hadir..ekekekee..sapa lagi..kita2 je sebenarnyaaaaa...sik sebut Wang Solo je..padan muka zailin tak pasal2 kena bawak akak pi sana ekkeke...blur2 memasing ngan jalan tapi sampai gak...terima kasih Lady Tia atas tunjuk ajar arah ke Wang Solo..

lepas makan...dah siap makan kuih..Lady Tia nak minum juice gembira pulakkkkkkkk....adoi la...so kita org oder la juice gembira ni...[ air bandung kalau dalam istiliah dr negara Malaysia ekekekke]..tapi Lady Tia minum separuh je..maknanya separuh gembira la tu kan kan kan...ekeekkeke..and lagi satu...siap ada juice poligami tuh which juice dr 4 jenis buah-buahan..bebila kalau terjejak kat situ lagi leh la try ekekekee..

so far...foods kat sini mmg sedap..and nak tunggu nekdy balik dr bollywood plak nak p reramai ngan dia kat sini...cepat balik tau nekkkkkkk ehehehehe

4 comments:

precious said...

jus gembira ler ... jus poligami ler ... ekekeeee!! cam memacam eh! janji sedap, kan!

*ayu* said...

nama2 jus lawak gils la kak...
hehehehehehe

Mrs Taj said...

bestnya tgk all the food tuh..

MummyMyra said...

precius...ayu...memang tah apa2 je nama juice depa ekekeke..penat kita org gelak..

mrs taj...mmg sedap huhu