Monday, October 31, 2011

Blog [SC] Follower Giveaway

nak hadiah?? click sini ok :)

errr..sejak dua menjak ni...rajin masuk nuffnang page and masuk innit page...so tadi terjumpa abt this Blog [SC] Follower Giveaway. And ai nak cuba nasib arr mana tau bertuah so dapat la hadiah dr blog owner..hadiah apa tatau la tapi join je la kan..support kwn2 blogger kan hiksss... so ai nak la ajak my fren ni haya and lily and lyn tuk join sama...sesama kita cuba nasib tuk dapat kan follower giveaway huhuhu..err tapi korang jgn lupa click my nuffnang nya advert gak eh..kita sama2 bantu antara satu sama lain hiks

so tuk uols yg nak join..meh kita tgk sesama cara2 cemana nak melayakkan diri tuk dpt hadiah bertuah ni..
  • Follow blog SC ni.
  • Kalau tak follow makne nye tak join ye :p
  • Letakkan banner Giveaway SC ni dekat entri korang.(kalau boleh terus
  • buat link image sebab senang orang nak join).
  • Buat satu entri pasal giveaway SC ni bertajuk:"Blog [SC] Follower Giveaway"
  • Linkkan entri anda ke ke entri GA ni.
  • Tagged 2 orang rakan blogger dan pastikan dorang tau yang dorang di tag.*tak wajib!
  • linkkan blog SC "http://shah-cyber.blogspot.com" dalam bloglist.
  • Tinggalkan link entri korang di komen entri ini :)
  • Pemenang akan dipilih secara rawak.
  • Hadiah Akan Diberitahu Nanti.

Sumber: Blog SC :)

so jumsssss...jums cuba nasib jum and good luck uols :)

2 comments:

by Zent said...

thank sebab join SC :)
nuffnang tuh SC da klik...haha..
gud luck.

Azie.Fauzi said...

thanks SC :)