Thursday, October 6, 2011

Hilangnya WMW 1305 & RIP Steve Jobs

Sedih teramat sangat..balik kerja n nak amik kereta kat LRT station Gombak...tetiba kereta tak ada kat situ..another car dah parked kat my place...panic attacked..speechless and still tak leh terima hakikat yg kereta dah kena curi..my black kenari yg dah di gunakan selama 6 tahun berakhir semlm ptg..my last drive was at 630am dr sro damansara ke LRT gombak..my last nap dlm kereta at 650am semlm kat lrt jugak...terlalu banyak berjasa my kenari..been everywhere ngan my black kenari..sedih sgt..tak terkata sedihnya..

To thoso who read..yang nampak my black kenari WMW 1305...pls message me or leave a komen...for me to take action...really need yr help to spread around abt this...semlm pon ramai twitter frens dah help me spreading the news..and ramai juga yg bantu bg few no tuk di hubungi incase kereta di tarik..thanks to uols..bangga ngan community twitter yg banyak membantu..kita tak penah sembang n tak penah kenal but the help given is so much appreciated guys..

and at the same dah..Steve Jobs visionary co-founder of Apple pon meninggal dunia at the age of 56..korang leh baca abt him here...so RIP Steve Jobs..

Rindu kenari WMW 1305 :(

1 comment:

Zarina Jani said...

A'salam Azie,
memang wordless..Allah nak uji Azie untuk tingkatkan keimanan kita. Banyak kan bersabar..ntah2 rezeki datang bergolek dpt Merc/BMW satu? hmmm..jgn lupe bawak saya naik k? ^^