Thursday, November 10, 2011

Chef Riz Oh Chef Riz

Isk isk...apa sudah jadi ni..semlm masa tgk MasterChef Msia..ayah n adik tetiba kata..Chef Riz kantoi tipu ttg pengalaman dia..err terkejut ler ai sebab ai tatau apa2 n tak on sgt twitter kat opis..keje banyak da huhu...and ayah kata dah masuk The Malaysian Insider abt this...so tadi google abt this..and ada juga review kat blog BeautifulNara..isk tak sangka..how cud Chef Riz buat mcm ni..takkan astro main terima je semua profile tanpa selidik..isk isk..

and kat NST news..Chef Riz dah say sorry sebab palsukan pengalaman dia dalam profile Masterchef Msia..hurm..as easy as ABC kan to say sorry..tp yg penting the credibility as judge bakal di persoalkan...he's too young to be a judge untuk satu program hebat..hurmmmm...

Nasi dah jadi bubur....so it's a lesson to Chef Riz..and to astro jugak..next time hati2 n check abt it...program ni satu malaysia tgk ok..mcm2 leh jadi..:D

And to Chef Riz...good luck tuk hari2 seterusnya..we malaysian adalah rakyat yang memaafkan antara satu sama lain..

1 comment:

Alin Marlini said...

adohaiii...kenapalah jadi begini. Nak cepat glamer gamaknya kot..