Monday, November 21, 2011

My Berangan Bday WishList :D

Lunch time last week..berjalan2 cuci mata ngan Rina kat KLCC...so masuk la beberapa kedai tuk melihat2 dan berangan2..berangan tu tak kena duit so berangan la banyak mana pon kan haha







memula masuk Body Shop..err err...so ni my bday wishlist yg pertama huhuhu..so ai nak... WHITE MUSK LIBERTINE EAU DE PARFUM atau WHITE MUSK LIBERTINE EAU DE TOILETTE atau WHITE MUSK LIBERTINE BODY LOTION hehe...best n wangi sgt2...errr err mcm sendiri wish sendiri beli je kan kah kah.. [ pic ni ehsan cik google...ai tak berani la nak amik pic dalam kedai org ekekekekek ]











pastu termasuk charles n keith nya kedai lak...arghhhh...purse sgt la cantik...and price quite affordable actually..so so my second bday wishlist ada lah C&K nya purse yg panjang ittew...keh keh..affordable price ok keh keh.. [ pic ni pon dr en google..ai tak berani lak nak snap pic sana sini dalam kedai tu takt kena tegur kah kah ]..purse atas tu sungguh cantik..the red one sgt simple..err yg lain2 tu pon cantik...arghhhhh meroyan nyerrrr

err dua je ke wishlist??skit je kan...haha...cuma another wishlist mmg tak yah kuar duit pon..i need love..love..love dr semua org...esp those around me..loves conquer all kan...keh keh..

tapi wish list no 1 n no 2 tu mmg harus ku dapat kan jugak...mcm sendiri wish sendiri beli kan ekekekeke....insya allah akan dapat kan jugak cemana pon huhuhu...

err err..tu je and sebenarnya ai malu nak buat entry wishlist somethg yg i nak on my bday tp hari ni terbuat gak...rasanya ni entry bday wishlist pertama sebelum bday sepanjang i menulis kat blog ni keh keh...sebelum ni wishlist biasa2 je ekekekeke

korang jgn muntah yer baca wishlist ni..:D


2 comments:

coachnike28 said...

ADA PENGALAMAN MANIS BILA INGAT bodyshop.....

coachnike28 said...

ADA PENGALAMAN MANIS BILA INGAY bodyshop....