Thursday, July 16, 2009

Half A Day At NIlai3

huyooooooo...semlm dr kol 11 gerak p Nilai3...kol 7.30 baru sampai umah balik..sakan sungguh kami huhu...kita org ke Nilai 3..nak tgk the door gifts tuk my bro nya wedding lepas rasa nanti..[ will send invitation to kwn2 later okeh...] and then meet up Weda kat situ..Weda nak show to mom the hantaran2 kat situ..nak cedok the idea...

gilerrrrrrrr..semua best2 oo..banyak sungguh door gifts..sampai rambang mata keh keh..and ada satu kdai ni..nama kdai ni KK Home Decor...dia jual telur2 kaca..and then mcm2 kotak2 kaca door gifts yang cantik2...n pinggan2 n mcm2 things in English style...perghhh mmg santik arr...geram nyerrrrrr...kalau ada umah sendiri dah leh beli dah huhuhu..lagi satu kdai jual brg2 nak buat hantaran n memacam lagi la..nama kedai Thank Q..

jum layan gambar2 ni...[ den maleh nak susun bebetul ekeke..layan jer ek..]amik pic kat 2 kedai je sebab masuk kedai ni je..tak p tempat lain sebab tujuan asal nak carik the door gifts je huhuhu...lalu kat Textile walks kena pejam mata..sebab me ada beberapa pasang yg lom antar kat tailor hahaha....

ni kat kedai KK Home decors..gila comel itik2 ni ekekeke..pastu yang gantung2 tu..roses..english style gitu..bestnyerrrrr...

ni lak hiasan..pinggan mangkuk..mugs..perhiasan semua English design...gila nya best kalau dapat..then hias umah ala ala English style..perghhh...mmg arr santik ..

ni lak kat kedai bunga Thank Q...dia jual bunga telur yang dah siap..all the ribens..all the sangkar tuk hantaran [ ala macam Datok CT nya hantaran dulu arr...] nak sangkar besar mana ckp je..tuk anak burung..mak burung..bapak burung semua ada ekekekeke..dr kcik sampai besar nya sangkar..skrg memacam style ooo..dulu mana ada sgt semua ni..kotak2 yg depa dah decorate pon ada...mmg rambang mata arr masuk kdai ni

ni lak antara door gifts yang cantik2...ala ala english style..leh wat tempat letak cincin atau tempat letak rantai ke..cincin ke..nak buat as door gifts pon boleh..tuk beli nak simpan sendiri as collections pon boleh..mcm2 jenis and pattern..rambang mata gak tgk semua ni hahahaa...da very da cantik oooo...

pastu before balik..singgah kdai jual bedsheet and comforter set...tiba2 rasa nak membeli 1 set hahaaha..a treat to myself after sometimes tak beli..kononnya la kan ekekeke...so me amik the bedsheet yg simple no bunga2 arr..semak lak tgk bebunga tadi ekeeke..and balik pasang and pastu sleep ngan beedsheet n comforter baru tuh..hahahaa....over je kan keh keh...

p/s : nanti nak p lagi kat NIlai 3...nak jenguk Textile walks lak..keh keh..ada sesapa nak p??jum kita p reramai jums...me dah tau tempat keh keh....

3 comments:

haya_yaya said...

vavavaaaa...jalan sakan..jgn lupe layang2kan kad kesini...i miss u taww...

Mama Eiman Iman said...

salam n hai..
uik, cantik2 nye brg2 kat KK home deco..
P/s: care to exchange link?

MummyMyra said...

haya...awak n cik nea tak pernah saya lupa..sampai masa saya jemput k...

mama eiman..
wsalam...mmg cantik...semua cantik2 ..jum exchange link...leh kenal2 kan..