Friday, July 3, 2009

Wedding's Tokens/Gifts

err...betul ke ayat wa..wedding token hahaha...belasah je laaaaa..apa me tau..bila p wedding akan dapat this gift/token...dulu banyak gak wa dapat...ada yang dpt pouch with sweets..ada yang dpt forrero roche dlm bekas atas tu...ada yang dapat surah yassin and yg dpt buku2 doa..ada yang dlm kotak masa sessi transfortsmasi dr own hse to my mom's house huhu..and skrg bila dah stay ngan mak..bila p kenduri ikut mak n ayah..ada la dpt all these wedding gifts/tokens macam atas ni...

suka je tgk semua ni n kumpul semua ni..leh wat perhiasan tapi kena selalu cuci/lap ler..kalo tak berhabuk lerrrrrrrr....kan..kan..unless ltk dlm almari kaca..tak la habuk sgt kot..kan..

korang pon sure ada those wedding tokens/gifts yang korang dpt n simpan..kan..kan..?



2 comments:

Mrs Taj said...

mmg minat nk ngumpul benda2 ni tp bila pk nk kena cuvi behabuk bagai tu terus buang dlm tong sampah..mn2 yg menarik sje yg disimpan..ngade kn? huahuahua

MummyMyra said...

mrs taj...btul..nak kemas azab..habuk sana sini kan ekekekeke..kena beli almari kaca tuh