Thursday, July 16, 2009

Sengal and terus ke Popeye's Restaurant

hahaha...ni ada la waktu2 sengal...lunch time break tatau nak makan kat mana..masa tu time ptg..[ apa jadah ptg lunch break kan..dah dlm sistem mcm tu muahahaha...nasib ler..]..me n Ms Hazuri dah sangap nak makan apa..so we all ke Popeye's Restaurant dekat ngan opis..the chiken nice...sedap gak la walau tak sesedap KFC..and i love the muffin...dia bukan mcm muffin sgt tapi more to scons..sedap arr makan panas2 time tuh..


korang try la makan kat situ..sedap gak la..dah 3 kali dah merendek kat situ tuk makan time 1 hour break muahaaha...buhsan nya pasal sebab tatau nak makan ka ner keh keh keh...[ tu pic...ms hazuri ala ala duta popeyes keh keh...ater den yang amik ngambar...sah la gambar den ngak ado hihi..]

pastu ada sekali tu...tgh sengal gak...makan kat bakery dekat ngan opis..break sejam nak makan steak la..pie la..last2 kena bungkus ekeekee....not bad gak la..tapi better popeye rasanya muahahaa...yg paling sedap ada lah air tembikai dia keh keh..and the cakes not bad gak la...pic makanan lupa nak amik muahahaha..ater makanan dah sampai pon lambat..makan mana sempat and yg lebey kena la bungkus ekekeek..

2 comments:

Mrs Taj said...

1st time dgr popeye's restaurant..mcm best je..

MummyMyra said...

sedap...me ske coleslow dia..lain dr kfc and suka roti dia yg mcm scon tuh..