Monday, October 12, 2009

Crabs Again... **grin..**


Haha..crabs lagi...kali ni food ye kwn2..bukan binatang peliharaan ekekekee...this is me..Naim..my aunty and anak dia nya dinner during one of the weekend..we all makan crabs with gravy ngan roti bakar kat restaurant kat PJ...nice crabs..pedas gila..and the crab's price is charged by kg..good foods..berbaloi gak la makan with the price...


we also ordered nasik goreng and ciken wings...yummy...semua sedap...and we all nya drinks..soya bean and air tebu...


and this is naim..try to ketuk and crash the ketams nya sepit yang keras..isi banyak oo...sedap..tapi pedasssss...me and Naim bukan tahan pedas pon keh keh...[ and teringat sorang member tu...bila dia buat masak lemak tempoyak..perghhhhhhh..pedas gila tapi sedap sgt2..mabeles...and me ingat sampai bila2 tuh...]


the above pics...Naim n my kazen tgh makan ketam..ketam is Naim's favs.. so do i tapi i do limits myself eating seafood sebab me elegik to seafoods..tapi bila datang time tingin nak makan...me makan gak la..once a while ok kan..huhuhu...[ pandai2 la tgk pic tu..me malas betul nak betul kan posisi pic hahahahahaha]


akhirnyaaaaaaa..selesai sudah our dinner ekekekekeke...semua licin...ciken wings abis...nasik goreng licin...ketam pedas jgn ckp arr..mmg licin terus...kuah2 tu cicah ngan roti..perghh sedap...nanti bebila ada rezeki lebih nak p makan kat situ lagi la...ngan Naim..berdua lebih baik kan..kan..kan..

p/s : tatau napa kali ni malas gila nak load pic guna picasa...makanya semua pic me letak one by one ekekekee...kemalasan nak group pic melanda huhuhuhu..ampun dehhhhhhhh..keh keh

2 comments:

Rabiah said...

i love seafood!!!!!! jeles nengok akak mkn crab..tak aci

MummyMyra said...

sedappppppppppppp....!! hehe