Tuesday, October 20, 2009

A Day At Kota Keriangan

Ahad lepas...as planned...me..hazuri n lily..and naim..gerak ke Genting..huhu..as usual me drive..tapi sekerat je sebab mcm tak kondifen nak drive naik genting keh keh...so me suggest naik kabel..[ tapi ada org tu serik naik kabel car la..adehhh..]

so gerak pepagi..lepas subuh sebelum zohor haha..amik adik2 berdua n gerak ke Genting..singgah mekdonel tuk bekpes..[ ada naim so dia jadi photographer sambilan keh keh..]..pas bekpes..perut kenyang baru naik atas..err..muka ngantuk sebenarnya tuh ekekeke...sabar je la kan..

jeng jeng jeng...tatau napa rasa cuak nak naik genting ngan keta...so me suggest naik cable car...and semua pon agree...beli terus tike pergi balik..senang tak yan susah2 nak beli tiket masa time balik..err...masa p ok je..cuaca cerah tuh...err...cik adik sorang tu takut lak naik cable car masa balik..huhuhu

and this is us...dalam cable car...ada gak org yg reti amik pic sendiri..ngam2 semua masuk dalam pic...terel..huhu [ pesal pic ni tetiba kecik lak ekekeke..pelik tol kamera hazuri neh..]

and here we r....taman tema genting atau di kenali as genting highland..lama gila tak p..ada dalam 2 tahun dah me n naim tak jejak sini..[ pic ni pon sama..tetiba kecik lak huhuhu ]

and at last....semua bertag..we all amik all park..so kita org redah gak semua park in a day and we manage to have fun kat semua park in a day..terel muahahahahah...[ err..ada satu tangan lagi..dia jiwa kacau..so tak join we all..isk isk..rugi tau kebun keh keh]

p/s :
nampak gayanya kali ni banyak entry bergambar la...cita genting banyak neh keh keh..nak mengarang lak mcm blur..so me letak pic je...banyak skit entry muahahaha...ngelat tak hengat keh keh keh keh..

4 comments:

*ayu the sun* said...

bestnya jalan2... asyik tgk je org g genting ni.. ayu x sampai lagik.. huuhhu

MummyMyra said...

ayu..memang best setelah 2 thn tak jejak genting hehe...semua park we all redah..

Rabiah said...

of course naim la org yg plg happy kn? hehehe

bila agaknya nk bawak azim naik genting..waduh!!!

MummyMyra said...

mrs taj..memang best...banyak pic lom upload ni..and will come up few entries masa kat sana..tapi kemalasannnnn huhu

jum kita p sama2 nak..naim mmg la happy...dia suka semua ni..