Friday, November 13, 2009

Jum...One Drop Perfume..

huhu..bukan la nak promote ke apa...tapi i dah guna and its long lasting jugak..senang nak bwk ke mana2 sebab dia kecik..so leh simpan dalam handbeg and leh apply bebila masa je kita nak..

the price..ye quite cheap...tapi kalo nak yg grand n berjenama..kena la beli yang original kat perfume counter kat shopping complex kan..hehe..but for me now..yang ni pon dah memadai..bila dah mcm ni kena pk jimat cermat...and i love perfume..so i wud have it for myself mana yg sesuai ngan me..ada rezeki lebih i wud go for the original..ada rezeki lebih kurang..one drop pon ok mar....me no hal...apa2 pon me ok as long it suits me..

dia mcm2 bau ada...nak yg mana just pilih je tapi it come in 1 box...yg ni 1 box ada 4 jenis perfume..and cost RM25 per box...kalau yg 8 botol in a box harga dia RM40 kot..lupa lak..and yg lelaki nya perfume pon best2 baunya mcm yg kotak kaler biru ni..ada eternity..polo..hugo boss..and satu lagi lupa lak..ada celebrity nya perfume..ada tuk remaja...memacam la

kalau ada yg nak leh tell me..me leh amik dr my sis..ekekkekeke...me tolong adik je..and me beli pon dr dia gak ler....

apa lagi ek...err err..tu je la cerita pendek tuk blog ari ni hahaha...punya la kehabisan idea nak menulis keh keh keh...

3 comments:

Mrs Taj said...

best bau one drop ni..seriously!

yatie said...

dah lama nak beli and try tapi tak terbeli lagi

MummyMyra said...

mrs taj...

mmg best...i dah beli pon...so far for me sampai ke ptg ada bau lagik...worth buying jugak la..

yatie..
beli n try la..amik yg kotak pepel atau ijau..best tuh