Saturday, November 28, 2009

Prosperity Burger On Quiet Saturday

yup...quiet sungguh hari ni..masing2 wat hal sendiri..err..masing2 means me and wahida ehehehe...naim outing ngan father dia..pepagi father dia amik dia..p mana ntah la..i dunno and tak tanya pon...tapi selalunya once naim came back dia akan cerita huhu..

so pas naim kuar..bekpes lemang n rendang daging semlm yang telah di panaskan..with hot blueberry tea gitu ekekek..then masing2 wat hal sendiri..wahida kat atas kat bilik dia..and myself kat my room..lipat baju..kemas baju..simpan baju n kemas apa patut..

almost 2pm we plan nak oder mekdonel tapi demmit..amik masa 2 jam lebey nak antar...apa punya service neh..oder kol 2 antar kol 5...tak ke gila nya service and at last me drive je p kat karak nya drive tru..and oder the yummy prosperity burger...yummy sgt2..sedap hehehe..

errr thats consider my late lunch n dinner i guess..tapi tadi dapat daging korban..and wahida plan nak goreng and makan ngan nasik panas2...erm erm..ok jugak..hehehe..but but tgk la cemana..memasing dah layan notebook masing je skrg ni ekekekeke...

that's all acara di kala tak kerja...di hari sabtu yang sunyi sepi..huhuhu..[ ye arr..sunyi beb..ayah n mak balik kelantan..staying umah pakcik omar..korban kat sana tuh...] and esok dah kerja...duh duh duh...cepatnya abis my hari2 tak kerja ni...

1 comment:

*ayu the sun* said...

haaaaaaa..
nak order mekdi lah lunch kang!!!
sedapnya nampaaakk!