Tuesday, November 2, 2010

Jum..Pizza Hut’s Extreme Cheesy 6 Pizza

ada apa dengan Pizza Hut’s Extreme Cheesy 6 Pizza..hah meh nak cita..

memula dapat mail dr nuffnang and ada peraduan Go Crazy with Pizza Hut’s Extreme Cheesy 6 Pizza..pastu terpk..am on diet cemana nak masuk contest ni ek..hahaha...tapi nak gak try contest ni maka nya last saturday ptg..away with my loverboy Naim..terus terjah ke pizza hut area sentul and diet pon tergolek kah kah..

seeing the pizza kat menu tu perghhh mmg menarik..teruja gila..and we ordered the Extreme Cheesy 6 Pizza for 2person..plus the peperoni topping..and bila pizza sampai..perghhhhhh...i love it..really love it sebab for me when come to cheeze nya foods semua sedap and semua my fav..same goes to the pizza

and now why i love Pizza Hut's Extreme Cheesy 6 Pizza...sebab ianya sedap sangat..full of cheese..parmesan, mozzarella, romano, cheddar, provolone and Monterey Jack digabung dalam 1 hidangan..and bila makan terasa sedap sgt sampai u need it more n more and akhirnya diet pon tunggang terbalik...and nyesal ke??tidakkkkkkk..sebab sedap sangat n rasa nak pi pizza hut lagi to have my Extreme Cheesy 6 Pizza again...


memang teruja...it's all abt cheese

tak tengok menu lain dah..

Loverboy Naim starts eating it

it's mine..love it!!

another slice for me pls..

and the pics above shows that the pizza mmg sedap..i can see the cheese and smell the cheese and the pizza full of cheese and taste with load of cheese..sedap n sedap sgt2..

so i give 5 star out of 5 to this pizza coz i love cheese and i love this cheezy revolution pizza..yummyyyy...and recommended to all frens to try this..u ppl will love it damn much...and honestly I’m crazy about Cheeeeeeeeeeeeeeeeeese!

1 comment:

Cik Liz a.k.a Leza said...

memang xtreme abisssss hehe