Thursday, February 5, 2009

Its baby Donuts...

tgk la atas ni...semua tu baby donuts..all from jco...geram je tgk..so masa nak beli donuts kat jco the other day..nampak those baby donuts..n terus beli that 1box...tapi tak leh pilih rasa apa kita nak...dia dah set nak letak apa dlm tu...sedap je makan..sekali masuk mulut je ekekeek....cantik n sedap keh keh...naim pon sker...esp yang chocs tu...tapi ada 2 ketul je chocs..kira 1 flavor ada dua ketul dlm tu...
atas ni lak...my fav...ske sgt yg ada almond-alcapone...and lagi satu tu cheese up...perghhh sedapppp..hehehe...once in a blue moon leh la beli n makan..ari2 kalu kopak n abis la diet wa ekeke..[err...diet ker..huhu]...cer korang tgk kat website jco...banyak flavor kat situ...semua sedap2 tuh huhuhu

selain dr jco ni..donuts from big apple pon sedap..i've tried that too...sedap jugak...abt big apple..my blogger fren..mrs taj ada tulis entry abt big apple...baca la kat sini...mmg tempting tol tgk pic donuts...jco sedap..big apple sedap..ongkosnya???keh keh...tu yg masalahnyer...

ops..lagi satu..dunkin donuts...kat sini pon dah ada mcm2 flavor...at one time masa p k4 mid valley...lalu depan dunkin's..wah dah ada flavour pelbagai gak rupanya..tapi tak lak beli ekeke...sebab masa tu tak rasa nak makan donut..leh alasan mcm tu huhuhu...[err...google abt dunkin donuts..tapi tak ada lak website tuk msia...err..or maybe wa yg tak jumpa website dia kot ekeke...]

5 comments:

Izyan Diyana said...

eh ader baby donut??
comell giloss!!
sekali ngappp je dah abesss!!!

MummyMyra said...

izyan...mmg pon..sekali ngap abis...ekeke..sedap...

Mrs Taj said...

Jco lg best dari Big Apple ke? kena terjah Jco plak ni..buat masa ni me suka Big Apple...yum yum yum

MummyMyra said...

mrs taj...dedua pon sedap...i recommend both huhu...as i tried both..hiks

Milia Amran said...

green tea sodapppppppppppppppp