Sunday, February 1, 2009

Sakit Tekak...Geram...Busan...

  • hari ni...pagi kat umah je...
  • tgh hari p jalan TAR..beli buku text naim yg ilang..grrrrr....
  • beli tag tuk opis nye name tag..yg dia bagi..plastik koyah suda..
  • pastu suh mak belikan kain lining tuk kain yg beli dr kazen kat dubai
  • pastu makan kat sri gombak
  • balik umah...grrrrrr...
  • sakit tekak...bukan sebab karoke...ada la sebabnya..malas tulis sini
  • pastu rasa busan...dlm2 keadaan yang leh buat tekak sakit..rasa busan gila meluap2
  • pastu sedar2 time dah 6plus..masih lagi busan n rasa piss off giler
  • masuk bilik..terzzzzzz...padahal ada baju dlm mesin nak kena bsh
  • ter zzz kejap je..pastu bgn kisah kan baju..and jap lagi nak sidai baju
  • my feelings...still the same..piss off..busan..
  • end this entry..ngan rasa busan n meluat giler...
  • tiba2 rasa nak kuar lepak tapi i just cant...sorry la Mr Bun yang bujang and hensem ...
  • dan tiba2 nak tambah skit lagi kat sini...
  • gara2 blog aK...ngan lirik lagu Merenung Bulan dr Aishah..
  • terus google kat youtube..nak dgr lagu ni..n mintak kat member grup suh dia carikkan..
  • dah dr tadi dok dengar lagu ni...best..best sgt...
  • dah semuanya gara2 blog aK..hahaha...[ aK gak yang kena kan...sorry..huhu]
  • jum..nak dgr lagu ni lagi...sebelum zzzzzz....sok keje pagi...huhu
  • ops..janji ngak my fren yang pernah ku panggil KoPi..hak hak.. nak bekpes sama...jumpa kat sana k...

2 comments:

Diana-k said...

berpuaka betolll lagu kegemaran ak tuh ha...
akak pon tgh merenung bulannn ke kakkk??

MummyMyra said...

tu la pasal...berpuaka sungguh lagu tu kan..makin lama dgr makin sedap lak...errr..kalau kuar lepak memalam renung gak la bulan tu hehe...