Tuesday, February 24, 2009

Euwwwwww...Geramnyaaaa!!

hehehehe...mmg geram tau...geram sangat2 dah ni...GERAMMMM!!!

keh keh...korang jgn la pk bebukan..tadak apa jadi pon...wa kan..dah tersangkut tgk cita Spa Q 2 ekekeke...terlanjur tgk..maka kena gak la tgk sampai abis ekekeke...

so kegeraman ni berkisar tentang cita spa q tadi la...gila nya manusia dlm cita tu...semua dah makin jahat...

wa geram memula sekali kat Julia...huh ni manusia paling gila nya kejam...jahat giler...
pastu geram kat sofira...jarum halus yang makan semua org...gila sungguh...
pastu kat norell...ni betul2 mcm B!@#$...gila menjadi sungguh lakonan dia..
pastu zafrul...dulu cool je..skrg mcm haram...
pastu kat dafi..caya n syg gila kat Julia gila ni...

errr...tu semua yg wa tak ske..geram gila...n bila kita tak ske watak depa ni..maknanya depa dah berlakon ngan bagus kan keh keh...

wa ske qistina..sabar je dia kan...kakak dia si marlia dah buat memacam pon dia sabar je..bagus nya adik...wa lak kalau leh nak jadi kakak sebaik qistina..walau apa adik2 buat wa akan terus diam kan n bersabar..keh keh..pelakon2 lain tu..ok la..so n so je la...cuma skrg wa curious..lisa ni anak angkat si qistina kot keh keh..speku tak hengat ni....

errr...sebenarnya nak ckp pasal cita spa q je...dah tersangkut tgk cita ni..so tak leh miss lansung..either tgk kat tv or tv3 nya website..a must tu..keh keh..wa pon kira dah gila gak..gila ngan drama ni huhu...

ops..tu je la kegeraman wa yang sebenarnya..ada sesapa follow cita ni tak..?? korang yg tgk cita ni sure geram gak kan..kan..kan...

2 comments:

haya_yaya said...

saya pn addicted tgk spa Q...
membara jer tgk c julia...
c sifiera lak da mcm 'fukis' wa tgk..hangat jer..lagi lak muka dia smlm mase jmpe mak c arianna...ek eleh...mcm hocus focus..!!!cam haremmm...

MummyMyra said...

wa mmg angen sebadan ngan julia the fish neh...geram gilersssssssssssssssssssssss.....mmg mcm harams kan depa..grrrrr