Wednesday, March 4, 2009

A Challenge...

huhu..tgk pic atas ni..gila teringin nak nak p sana lagi...kalau dulu pi ngan mak..ayah..n wahida...[ haha...siap amik loan masa nak pi dulu..]err..masa tu p Disneyland LA..its was way back in year 1997..[ wah last 10 years tuh...hehe] masa tu single mingle..selim melim je keh keh...best gila..masa tu KLIA pon lom ada..semua international flight kat subang terminal 1...a week nya holiday and masa tu exchange rate 2.35 jer keh keh..begitu rendah kan compare to skrg.. [ siap carik pic lama..sampai weda marah2 ekekeke..nak shows naim..dia tak caya mama dia n maksu dia dah pi disneyland ekekeke ]
so dulu..alang2 dah p LA...so terus ke disneyland LA..universal studio and sea world..semua dah termasuk ngan harga package per person..which is kalau tak silap dalam almost 4k per person..and ada jugak p Tijuana the border between Mexico and LA..lagi p mana ek..err..p beverly hills..tgk umah2 artis ekeke..p china town..then ronda2 town dia...tu je kot..lupa arr..that was last 10 years ekekekeke...

err..melecong jauh je kan my story neh..keh keh..sebenarnya nak show the above package ni jer..kali ni nak p ngan naim..dah lama janji nak bwk tapi tak terbwk..and this time insya allah nak cuba gak bawak..yer..mak selalu kata..anak tu rezeki..and mana tahu bila cukup a year..ada rezeki..am off to the above place with him..just him..and i challenge myself..a year..insya allah...jum kawan2...sesapa nak join ok je..jum kita p reramai..buat havoc kat Disneyland Hong Kong..keh keh..hajat nak ke Disneyland LA ke..Paris ke..tapi semua tu jauh sgt [ alasan kan..].and harga pon keh keh tak tercapai dek akal den nak bayar huhuhuhuhu..so pi kat Hong Kong jer la..ekekekeek..[ sure berlambak package mcm kat atas ni end of this year atau next year kan..hehe..]



3 comments:

haya_yaya said...

trima kasih mummy sbb nk sponsor sy...huhuhuu...terharu...terharu...

Milia Amran said...

HK lg mahal dowhhhhh

MummyMyra said...

haya...keh keh...kalau rezeki melambak sure keh share ngan kwn2 nya ekekekeek

milia..at least the package tak la semahal p disneyland LA ekekeekeke