Sunday, March 8, 2009

Project layan movies....

hohoho...tgk la atas ni..wa akan ada project baru...selain dr update blog...wa nya projek adalah melayan semua movie kat pic atas ni...lama dah tak melayan movie...so movies atas ni...ada yang di beli kat pasar pagi which the quality is quite good...and ada yang di pinjam kan oleh my sis wahida...[ thanks sis..]...so here's the list of the movie..[ leh muntah ke layan projek movie ni ek?? mari kita tgk n layan..keh keh]

dari pasar pagi, i have these movies..
- Bride Wars
- Australia
- Slumdog Millionaire
- Cicakman 2 Planet Hitam [ naim nyer ni..dia dah tgk pon tapi wa lom tgk keh keh]

and these are from wahida..
- Garfield 2
- Music and Lyrics
- Made of Honor
- P.S I Love You

hah..bila nak start ni??err...i bajet nak start ptg ni balik dr lunch kat umah my bestfren masa kat UITM Kelantan dulu..hehe..kira ptg ni layan sampai muntah la ekekeke

apart dr movies semua ni..wa ada cita ni gak...Nip Tuck season 2...cita ni dulu ada di tayang kan kat astro tapi wa kadang2 tgk..kadang2 tak keh keh..so my SIL ada DVD cita ni..yang di ambil dr..**tuttttt**..so wa pinjam dr SIL and dah tgk 2 cd...all together ada 5 cds...err..bila la nak abis kan...tak apa..wa nak layan movies dulu..pastu baru on and off layan nip tuck..and pastu copy grey anatomy yg weda dah dload..layan tu jugak..

keh keh..gila nya pojek..layan movie tak hengat neh huhuhu...

2 comments:

Milia Amran said...

yehaaaaaaaaaaaaaa...nnt wa pinjam lak dvd tu....

MummyMyra said...

boleh aja..nak pinjam mana nyer....tunggu wa khatam ek...hehe

dvd kat pasar pagi umah wa terang tu...quality elok la jugak..