Sunday, March 15, 2009

It Is Written....

There's a few issues here... [ issue ke org panggil semua ni ek..ekekeke]

1. A Present from my dear fren KoPi
hey dear..thanks so much..even its from last 2 years nya present [ balangnyer satu je tapi saja amik pic diff angle ekekeke ] but i appreciate that very much..that was so nice...cantik...the kaler cantik sangat..and the balang pon cantik..leh letak..letak apa ek...erm..erm...naim kata dia nak letak all the ticket wayang yang we all tengok sesama this year..ok jugak kan...hiks..since duk ngan parents..takkan i nak letak kat dapor lak..kan kan..

Thanks kopi [ such a namekan... a name that i used to call from the first day i knew her..]...for the lovely present...and thanks for the friendship beb...

2. Slumdog Millionaire
err...am happy with that movie...such a good movie..padan la menang banyak anugerah...betul2 menunjukkan keadaan hidup kaum yang susah di India sana..ada yang terlibat ngan gangster..mengemis...di dera...cinta...its all abt life...yang dah tertulis...hurm...bebila nak tgk sekali lagi hehe...

3. AF Season 7
hahaha...i'll never miss this AF konsert...it start with AF when zahid jadi juara..pastu mawi...and then every year mesti tgk tapi tak la sekerap like Mawi time keh keh...and last year selalu lepak tgk kat umah my dear fren..[ u know who u are beb...]...and kali ni nya AF...first konsert je dah ok..i mean better dr yang dulu2...ada kemajuan..transformasi la katakan keh keh...i guess semua dah reti cemana nak nyanyi tanpa menghampa kan peminat2 atau penonton2 terutamanya during their first konsert...ok la kan...

4. Family Gathering
huhuhu penuh rumah semlm...my bro ada...my sister dr cheras n anak2 dia pon ada...my two sweet kazen pon ada...semua melepak tgk AF sesama...riuh rendah umah..and at times..i do wish my relationship with certain people getting better as a family...and i really miss those days...where we can laugh..talk to each other without thinking any problems happen in between...and who knows 1 day...i'll be getting all this kan...and relationship will be better...Insya Allah...

5. Sepang Gold Coast
wahahaha..i kena call MrsTaj or check back the mail she send to me..abt the location to Sepang Gold Coast...nak p makan steamboat malam ni ngan my ensem fren..Tia Amelia and another fren Tia Thirapat...wakakaaka...suka suki je letak nama kan...now tgh chg camera nak amik pic..and leh write abt the outing nanti hak hak...

6. Yes..it is already written..abt wat will happen to us kan...its already been set sejak azali...and wat i have to do is terima semuanya ngan redha.....but still i do feel sad....its already written that i am nobody in this world..in this family circle...and am lucky to have my frens around me...my frens yang still nak berkawan wit me..thanks to all...thanks...

and...Happy Sunday To All...[ Pic ehsan dr Mel..melalui email ada2aje...]

1 comment:

Faizal said...

sorry yer.. mmg x tau sepang gold cost tu kat mana huhu