Tuesday, March 3, 2009

Owh manisnya..manisnya senyumanmu..

huhu...tgk la ni...masa makanan ada wa lupa mo amik pic..dabes and masa tu my fren LiA masuk dalam baru teringat nak amik pic..so cuma tinggal pinggan kosong...gelas kosong...our supper lepas penat keje la kononnya ekekekeek...ni la mamak yang slow..grrrrr...kdg2 hangen je wa..mahal pon ye gak...
errr...sebenarnya nak bitau abt tajuk atas ni...manis je..keh keh...err...tinggi...hensem keh keh...senyum tu sweet je...muahahaa..over la plak...tu pic atas ni..tgk la..baru nak order makanan..nampak Eizlan Yusof..so kononnya nak amik pic dia dr meja makan..sekali dia kata amik je dekat2 n siap posing gittew...n siap ckp meh la bergambar ngan dia..so my fren LiA amik pic ngan dia [ apa lagi..nak tgk jengah je blog dia hehehe]..wa tukang ngamik gambo..hehe..pastu dia nak balik dr dalam keta dia siap lambai we all yang tgh makan...so wa apa lagi..lambai la balik..siap peace2 bagai keh keh..the very peramah orangnya...kan kan...

kesimpulannya : owh manisnya...manisnya senyuman mu...huhuhuhuhu ..hak hak..[ over kan..berkesimpulan bagai...] and wa nya jadual dah ok...jgn ada yg nak mintak tukar ler...sorry yer....

7 comments:

Milia Amran said...

wa angau beb,.....angauuuuuuuuuuuuu

MummyMyra said...

wa pon sama...manis je senyum keh keh...err..ensem seh...hehehe

haya_yaya said...

Rosyam Nor kate dia ni mamat tak cukup darah..tp wa mmh suke..encemmzz..

MummyMyra said...

haha...mamat tak cukup darah dalam cita rozanna kan....

tapi real life..ensem..n tak sombong..

Mrs Taj said...

mesti dia hencem kn?

MummyMyra said...

mrs taj...tgk depan2...mmg ensem..dlm cita rozanna tak ensem mana pon ekekekeekek

Diana-k said...

hensem and tinggi..putih..
aaa geram..
uilkk tetibee ovverr.
akkakakaa