Sunday, June 7, 2009

Creme Perfume Yang Wangi

Hah..tengok la atas tu..i was at Cosway last few days.......beli kan compact powder tuk Ms Hazuri..[ dia suh belikan compact powder Cosway..Miyami..] and pastu belek2 buku cosway..nampak lak this creme perfume..kecik jer tapi calit skit je kemain semerbak bau dia..its RM8plus..after 50% diskaun kot hehe..me teruja n terus beli keh keh..perghhh mmg wangi..creme tangan dia pon wangi..tapi dah ada my Hazeline skin lotion..so maleh den beli creme perfume tuh

pastu wa terjah avon lak..nak beli those toileteries [ spelling check pls..] ngan pencuci muka yg offer tuk these 6 days of June..punya la ramai dealer dalam butik avon tu..kena waut for my turn ler..pastu beli la those items kat atas tuh...semua yang mmg dah price off nyer keh keh..ada yg kempen 11..and ada yg kempen 10..ada splash cologne tuk bebudak..singgit je harga dia..so me beli la dua..nak bagi kat anak sdara pompan wa yg dua tu..[ tapi bila la depa nak dtg sini isk isk..]

err..me dealer gak..tapi beli tuk diri sendiri and beli tuk those yang nak me belikan keh keh..[ me cukup tak reti nak start a sale ekekee..but those nak beli Avon atau Cosway..leh la ask from me..and those nak celup barang kemas Zhullian pon leh send to me..huhu iklan kejap neh ekekeke..]

abis la pembelian wa tuk bulan ni...ekeke...sampai kita membeli belah di bulan depan lak wakakakaa...tapi kalau benda dah depan mata...kadang2 teruja gak kan huhu...sapa je yang tak teruja kan..kan..kan..??

2 comments:

haya_yaya said...

sy ade krim tu..mmg wangi.kalo pakai mlm2,bole tido nyonyak...nyaman...

MummyMyra said...

haya...mmg wangi...best je bau dia kan...