Monday, June 8, 2009

Its Barn Buddy on FB


Huhuhu...new addiction kat FB...mula2 dulu Hatchling Eggs..pastu Word Challenge...Pastu Uno Beta...and skrg Barn Buddy..

once kita install Barn Buddy kat FB...dapat duit 2000 kot..[ lupa haha] and credit 1000 [ ni sekali dpt je..]..pastu leh beli benih sayur2...leh beli baja...pastu apa lagi..mula la menyemai...membaja..and menyiram..bila dah ada buah korang kena harvest cepat2..lambat je kena curi ekekeeke...best je..tak yah pk memacam..ajust tunggu je dia berbuah n then harvest cepat2...bahaya oooo...kang ada je yang mencopet ekeekekek....tapi kan nak leh berbuah tu..lama nyaaa..ada 4 stage..setiap stage leh letak baja bg cepat skit time dia nak tukar stage haha..tapi still lama hahahahahaha..

err..kalau nak ada anjing lak kena invite 10frens..mcm si Hazuri dah ada anjing..so sapa curi sayur dia kena geget anjing..ampeh jer tau huhuhu...

korang2 yang ada FB...meh la kita main game ni....simple banget game neh hahahaa...meh add me meh kat FB and layan game ni beramai2..[ meera1305@gmail.com ]...jum ramai2 kita berkebun hahahaha...

3 comments:

★ whoaamello ★ said...

Honestly, I don't know how people can be addicted to anything Flash based on FB. EVERYTHING ALWAYS LAGS ON THERE!! LOL. And I think it's so sweet that it's just your little boy and you (: I'd love to have that someday. Not just yet though.

haya_yaya said...

u want baja?
i can give...huhuhu...free somemore u know..; p

MummyMyra said...

hai mello..thanks for dropping by...its not that lag playing games at FB..try la Barn Buddy...best ooo...hehehe..that little boy..not that little la..will be 11years this year ma...

haya...keh keh..boleh boleh..cepat skit berbuah ekekkekee