Thursday, June 4, 2009

Its Food,,,and Its Requested by...

ha....amik semua makanan ni...jum layan jum ekeekeke...and napa ada tajuk requested by...huhu..sebab entry ni special..request by Lily...dia kan tetamu masa we all p lunch..tapi yg lawaknya kita org ni..tak lak bergambar sama..amik pic food je kan..mengot tol adeh....

so atas ni lunch time kat Restoran Puteri ...masa tu Lily was here...dia dr Kuantan...and pastu memang nak lunch ngan Hazuri...so terus je makan kat situ lepas p supermarket area opis...yg ada air sirap tu me nya nasik..sayur lemak tempe and ayam masak kicap...yang ada teh o ais tu Lily nyer nasi...masak lemak ayam and sayur..and lagi satu tu..Hazuri nya nasi..asam pedas keladi..telur masin and ayam masak merah..the price ...hurm.. a lil bit expensive tapi masakan kampung dia semua sedap2...[ tiba2 teringat kat dia..kalau dia ada sama best je kan...mcm dedulu2...and mmg rindu dia..]

yang atas ni lak..amik gambar kat kedai kek kat opis ekeekek...sedap je nampak caramel cheese cake tu...huhu..makan ni kalu..abis la diet hahaha...[ diet ker??wakakakakaka]...and sebelah tu sandwich..ingat nak makan time malam..tapi makan 1 n tak abish..n pastu ada lak member lapar..so bg je kat dia...

Justify Fullha..yang atas ni la..iklan nescafe baru...[ err baru ke..sebab baru ternampak so kira baru la for me ehehehe...]..Maya Karin tu model dia...muka commercial tuh..makin lawa la dia ni..me suka sgt tengok muka dia..cantik...dr dulu suka dia..n skrg pon suka even dia dah kawin..cuma skrg jarang dah berlakon filem..napa la ek kan..huhu...

2 comments:

Me, Mrs Taj said...

owhh me suka maya karin..she's so beautiful!!

MummyMyra said...

Mrs Taj..Maya Karin memang cantik kan...cantik sgt2..me ske dia gak..