Saturday, June 6, 2009

Lunch At Marche

Its my day out with Naim..mula2 layan Hannah Montana The Movie...first day showing kat cinema tuh...pastu dabes tgk cita..tingat Naim penah ckp nak makan kat Marche..so alang2 da h kat area Curve so terus masuk Marche...Naim choose kid's set Chicken Chop and air 100plus..then beli mashed potatoes tuk dia gak...myself just small bowl of fettucini with white sauce..and orange+carrot juice...sedap..yummy huhu...[ apa teruk muka mama ni Naim..isk isk..cemana amik pic neh ekekekeke...another pic kat entry The Faces..]

suka makan kat Marche..kat dalam restoren tu dia mcm stall2...mcm pics kat atas tuh...pilih je nak makan apa..then dia masak kat situ gak n chop kat tiket...banyak korang amik..manyak la chop dia n manyak la kena bayar ekekekekeke...wa amik skit je..cukup la tuk dua banak nak makan keh keh...once in a blue moon treat myself n Naim..kalau diri sendiri tak treat..sapo lagi nak treat kan kan..huhuhu

and masa nak balik..penuh kids depan tu..rupa2nya Marche ada buat kelas memasak pizza...wah...semua budak2 je..and its MYR18.00per person...and terhad tuk 15org je sehari...kelas ni tuk cuti skolah je..isnin -jumaat..Naim nak gak masuk memula..tapi bila tanya dah penuh da..so nan ado rezeki Naim ler hehe..tengok ko dak2 kcik ni buat pizza...ketuk2 ngan tgn la..tenyeh2 ngan tangan la ekekeke..ada tu gatal pala..siap garu pala jap pastu sambung tenyeh2 doh ekekeke..adoi laaaaa...sib baik pakai cap kat kepala tuh hahaha...so lawak bebudak ni..so cute jer...but there's few chef pakar pizza la kat situ yg ajar dak2 tu..huhu..kang tak jadi lak pizza bebudak kecik neh ekkekekeke...

its kinda fun kan..time wa kecik2 dulu mana ado semua ni huhu...

2 comments:

Me, Mrs Taj said...

ok tak food kat Marche nih? price mcm mn? nk msk cuz nmpk menarik tp takut mahai cekik darah....

MummyMyra said...

Mrs Taj...the price mcm restoren biasa la...tapi ok sebab leh share2..dia mcm restoren biasa gak ekceli..