Wednesday, June 24, 2009

Tag Dari Ms Haya

huhuhu.....bila baca blog Ms Haya yang dia kena tag lagi..me baru tingat dia ada tag me ari tu n me lom jawab...so makanya...skrg nak menjawab tak dia...lama gila tak update entry kat sini...gara2 games games and games kat FB yang makin lama makin menggila nak main di buatnya hahahaha...

and jum kita mulakan tag kita...huhuhuhu....

1. anda rasa anda hot?
err...mmg saya hot...tadi la sebab balik keje kepanasan jap..masuk keta on ekon terus lega...pastu sampai umah..umah kosong...its me alone...and tiba2 panas balik rasa..rasa lain je masuk rumah..terus peluh haha...bila ku ketakutan mula la peluh2 n panas..and debar2..isk isk...then bila naim dah balik send by his father..lega skit..and dia dah sleep..berjalan je tadi..isk isk

2. upload photo kegemaran anda
3. mengapa anda suka photo ini?
hurm..rasa ni first time kot me n naim smiling mcm sama je..selalunya naim smile ntah apa2...kdg2 siap peace bagai la..but this pic rasa sempurna sgt..and i love him so much..[ even now ada terasa hati ngan dia skit...but me try to avoid this feeling...]but seriously this photo is nice...[ credit to weda..dia yg snap kan huhuhu]

4. bila kali terakhir anda makan pizza?
err..bila ek..i rasa last 2 months kot..kat JJ Wangsa Maju with my parents...asalnya nak ke pizza hut nak makan yang set2 tuh...so ajak p JJ and rupanya kat JJ ni shakeys pizza..bukan pizza hut..frust tol tapi dah sampai makan je la kat situ..

5. lagu terakhir yang anda dengar?
lagu The Climb dr Miley Cyrus...dengar dalam keta masa balik keje tadi...suka gak lagu tu...best..

6. apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
Ha..ni yang best nak jawab ni...gara2 melayan games kat FB..lama gila tak update entry..teruk tol kan...me skrg menggila ngan few games kat FB...Barn Buddy...Pastu Word Island..Word Challenge...Sorority Life, Sunshine Ranch..Underworld..FarmVille..hah and mcm la...ekeeke....ada je yang kwn2 invite..nampak best je terus join main game..isk isk..apa nak jadi la kan ekekeke...

7. dari nama sendiri,anda suka dipanggil dengan nama apa?
huhu...ni memacam nama aku dapat..kalau my family call me ziza...adik2 or kazen2 call me Kak Ja..Tia and Nekdy dr opis lama call me Jannah..[ tia kdg2 call me Nekjah..suka suki je taw.]..kwn2 kat FB atau email groups call me mummy..dak2 opis skrg call me Kak Azie..amik ko memacam ekeekeke...

8. tag lagi enam orang:
Orang no 1 yang me rasa nak tag..
- Nak tag my sis Weda kalau dia rajin nak buat and rajin layan tag haha

orang no 2 lak..
- Nak tag si pembuat tempoyak...suka makan masakan tempoyak yang dia buat..and she is Ms NEA

no 3 kita tag org ni..
- Mama azim yang cute miut mcm anak dia..or anak dia cute miut macam mama dia sebenarnya..mmg tersangat la kiut nya si azim berposing..

no 4..meh kita tgk sapa yang kena...
- Ms Hazuri yang skrg asik baca novel dan bershinta je huhuhuhu...

no 5 lak...hurm...
- ok nak tag Ms Lily...kastemer tadak leh layan tag neh hehehe

and last sekali yang no 6..
- Melati..PA gmail group ada2aje..hehehe...

so...yang kena tag tu..kalau rajin layan go ahead...saja suka2 nak tag ni..for fun huhuhu...kalau malas jawab pon tak apa...me da tatau nak tag sapa sebenarnya ekeekke...ampun yerrrrrrrrrrrr.......dan abis la sudah tag ini ku layan huhuhuhu

3 comments:

haya_yaya said...

10kiu coz mlayan tag dr sy nih...hihihiii....jom B.B!!!!

*ayu* said...

lega tak kena..
muakakakakakakaka....
:P

MummyMyra said...

haya...BB??bukit bintang??jumsssssssss.....

ayu...haya dah tag ayu kan ekekekekeke