Monday, June 1, 2009

Janji Hati Puas..

me kan..the very the hangen la today..the call yg masuk mcm ampeh jer...kejap dengar kejap tak dengar..tenggelam timbul...mangkok tol la...grrrrrr....

pastu HP pon sama..sik bergetar je kat atas riba..penat mereject...isk isk..masuk lak voice mail..tak cukup voice mail sms lak tu...bengong tol..ni hangen sebadan ni..

pastu ada la ari tu..err... err bila2 la tak kisah pon ari apa..semlm pon leh..malam ni pon leh..bebila la hahaha..me dah geram...sambil layan air teh O ais limau..ada la cina dtg jual dvd..mahal tuh RM8 tuh..[ kat pasar pagi umah wa RM5 jer..terang lak tu gambar dia ..]tapi sebab wa geram n tgh hangen..wa beli gak dua cita.....pastu wa mcm blur..mintak kurang singgit je wakaakaka..lantak arr..janji hati puas..tak nyusahkan sesapa...mmg wa hangen2 ni rasa nak kuar soping je..terapi la kononnya..[ hahaha..terapi yg memerlukan duit...adoi laaa]

and tadi siang..Naim kuar..jenjalan cuti skolah..p Genting tuh..[ lenkali p ngan mama time mam cuti ek..]ok la tu bukan selalu kuar p Genting..and amik gambar atas ni..cepat2 mama snap pic tu and letak kat blog..mana tau tiba2 ilang lak gambar tu..tak ada simpanan lak pic tu kat mama..n sok2 blog ni naim sure baca gak..so leh la dia tgk balik pic dia ni hehehe...[ wa tarak scanner...so amik guna kamera je la ekekee...tu yg tak terang sgt the pic..]

harap2 esok wa tak hangen2 dah kan ekekekeekeke...nak happy2 je..and senyum2 mcm atas tu...[ amin....ya rabbal alamin...]

2 comments:

ak_0143 said...

adeh
singgit je tawar?
hangin btol aku orang tawar2 sket2 ni!!!
hahaha

MummyMyra said...

ekekeke...masa tu tgh hangin...tiba2 laju je terkuar mintak kurang singgit...ntah apa je kan..