Thursday, May 28, 2009

Bye Bye Johny

Johny nama diberi..
sapa bagi nama tu??
sapa lagi kalau bukan Naim..
tah napa la dia teringat nak bagi nama tu kan..
[ pantun 4 kerat yang tak menjadi wakakakkakaka]

korang nak tau sapa Johny tak??tu ha...burung dlm picture tu la..burung ni dah 2 hari berlegar2 dlm bilik my sis..Wda..tadi Wda balik keje..burung tu kena kipas kot..n terjatuh kat lantai..n Wda suh ayah amik sebab dia takut n geli ekekekekek..so ayah amik Johny tuh..bwk masuk bilik air dia n bagi minum..kehausan si Johny tu sebab 2 hari terkurung dlm bilik Wda..and tadi masuk bilik air mak..burung tu bwh sinki lak..takut kot..anak2 sdara datang tadi and Naim bwk depa tgk si Johny..Naim ni lawak..banyak2 nama tiba2 dia terus bagi nama Johny kat burung ni..dia kata mcm best je nama ni..adoi la....

bukan nak bela pon..tapi saja Naim bagi nama ekekeke...esok ayah nak lepas kan dia..bagi dia rest malam ni kononnya ekeeke...

So esok..bye bye Johny..[ on behalf of Naim neh hahaha...]

6 comments:

Faizal Rahman said...

Lawa pulak ekor dia, x macam burung ciak rumah biasa.

MuMMy slurppp said...

johny???
ngeh3...

MummyMyra said...

faizal...tak pasan lak ekor dia semlm..tadi tgk baru nampak mcm kipas lak kan hehe

MS..haha..ntah apa2 nya nama je kan..

mie said...

johny??
sedap nama tu....
pandai pilih...
heheheee

rina said...

kenape???? kenape mesti jonny??? abu xbley ka???? kenape jonney???

MummyMyra said...

mie..hehe naim la tuh..

rina..tu kena tanya naim..sib baik tak meon jer ekekekeke