Tuesday, May 5, 2009

Sepetang di pasar malam

hah...ni kisah minggu lepas...baru transfer gambar tu yang baru tulis entry hehe..last week ada sehari tu tak keje..ada tak ada sapa pon kat rumah..so lepas naim balik skolah..kisah kan tempat ngaji quran dia..and ptg lak janji ngan dia nak p pasar malam..so..sambil tunggu my maid siap..[siap ngalah kan aku plak..ampeh sungguh..]..err..sambil tunggu dia kami pon amik gambar dlm keta..muka naim tu muka org bgn tido..susah tol nak kejut isk isk..

so juadah tuk dinner malam tu..ada tau fu fa..my fav..makan panas2..pastu beli nasi kerabu for myself..char juew teoy tuk naim and the maid nak mee goreng..pastu naim beli satay ikan...[ tingat time skolah2 dulu..balik skolah je ada org jual satay ikan ni..] and beli buah skit...coz i kena makan those fruits with fiber..kalau tak...err err sembelit tuh...

masa kat pasar malam tu..jalan punya la laju sebab takut ujan..and punya la malas nak bwk payung..akhirnya basah semuanya on da way balik ke kereta...nampak cerah tapi tak sangka pastu ujan selebat-lebatnya..padan muka aku kan ekekekeke...dah la lama gila tak ke pasar malam..sekali wa pi ujan da..isk isk isk...hehehehe

3 comments:

Mrs Taj said...

apsal muka masham je nk gi pasar mlm tuh? huhuhu...

dah lama me tak gi pasar mlm..rindunyaaaaaaaaa

*ayu* said...

lorrrr... tau fu fa tu jadi sejuk la ek?? ater, dh lencun kena hujan...

MummyMyra said...

mrs taj..muka sapa masam..mama naim ke naim hehehe...kalau naim..dia baru je bgn tido..kalo mama dia..ntah hehe..

ayu..tak la sejuk..jalan laju gila dlm ujan nak p kat keta..balik umah je terus ngap tau foo fa dulu hehe