Sunday, May 10, 2009

X-men Origins: Wolverine on Mother's day

Last week janji ngan Naim..nak tgk X-Men Origins:Wolverine..so tadi kuar umah dlm 11am and gerak ke Cineleisure..sampai je dah ada show at 12.30pm...so apa lagi..tgk time tu je la..tak lak ramai org tgk kat sini..mahal kot huhuhuhu
erm cita dia memang best..napa me kata best??sebab bila me tak terpejam in betweens the movie means cita ni mmg la best hahaha...banyak action yang menarik..kalau tido rugi wooo...11 hengget tu sorang ekekeke..berbaloi gak la...sebab cita dia best..korang tgk la pic atas ni..wa amik kat blog Mie...[ thanks Mie...dah mintak kebenaran dia nak hangkut pic dr blog dia..wa malas nak google ekekeke]
sinopsis...err...err..seyes wa tak reti nak tulis la...tapi overall cita ni mmg best..recommended tuk korang semua..p la tgk..me selalunya tak suka sgt cita2 ganas ni tapi tadi me leh terima lak cita X Men Wolverine ni even banyak aksi ngeri..Naim ok je..wa yang kejap2 tup mata..kejap2 tup mata ekkekek...sib baik tak menjerit terkejut je ...Naim lak gelak kan mama dia je sebab sik tup mata seram tgk aksi2 pisau tajam kuar dr tangan wolverine tuh huhuhu...[ tgk la pic atas ni...amik kat blog mie gak..tx mie ].So wa rasa nak bagi 4 bintang tuk cita ni...korang p la tgk..memang tak membusankan...
pastu bila dabes tgk cita X Men Wolverine ni..kita org jenjalan lak kat Curve..lama gila tak p Curve hak hak..lepak Borders... Mama n Naim selamba je duk atas lantai..Naim layan komik2..mama lak layan majalah jelita la..perempuan la..wanita la haha..pastu baca cerpen dlm majalah jelita..berair mata wa..sedey cerpen tu..[ and lately mmg nangis je selalu..bila sorang buang..there will be another one or more than that yg akan follow..lumrah hidup ker??]..pastu ada anak mat saleh ni..kcik lagi tapi english kemain..dah la comel..baju yg dia pakai pon cantik..me pon snap la pic dia ekekeke...dia dok intai2 bz body tgk naim baca komik apa..keh keh....
Naim dah busan duk dalam Borders..so we all p makan lak..nak p Marche..ada buffet sempena hari ibu..tuk adult MYR38 and kids MYR20 per person..isk tak berbaloi rasanya sebab Naim kang bukan nya makan sgt..so janji ngan Naim lain kali time tadak buffet leh makan kat situ..and we headed to Kenny Rogers...and still amik sepinggan je..sebab Naim tanak manyak2..potong2 ayam letak dlm pinggan Naim...and Naim makan the whipped potatoes..and the mac cheese [ pastu dia dabes makan mula la layan baca komik yang dia beli tadi...isk isk..]..and the rest mama la makan huhuhu...pastu nak balik..nampak Big Apple Donut..memula Naim nak..pastu tak jadi lak..so snap la pic donuts2 yang menarik tu..saja tadak kerja ekekkeek..

then p kat keta and balik arr...dah almost 5pm pon...Naim nak balik cepat nak p bday party anak jiran lak..makan je ari ni hehehe...and wa pon kekenyangannnnnnn....nak layan word search plak..pastu nak zzzzz...sok wa keje pagi tuh huhuhu...adeh....[ so goes my Sunday...till next cuti pulak..isk isk...]

3 comments:

mel said...

selamat hari ibu, mummy.. wish u the best of life.. envy your courage & smile.. :)

psstt.. mmg best citer ni.. terpaku smpi xpasan bf dok sebelah..hehe.. :P


mummy buanglah word verification kt bwh ni.. huhu.. itu yg faizal maksudkan dgn capthca..

MummyMyra said...

melati...

thanks so much for the wish...u r so nice...

errmm...mmg la senyum n tabah tapi dalam hati ni tuhan je tau..only god knows mel...wat i feel now..always..

neway..thanks dear..

memang cita tu best...tak tepejam lansung hehehe..

psstt...bitau faizal..dah buang captcha..huhu

mie said...

akhirnya dapat gak tgk...
aikk!!xkena tahan ke??
bawa anak bwh umur??
heheheee