Monday, May 4, 2009

X-men Origins: Wolverine

"naim : mama jum tengok cita x men wolverine nak..
mama : dah kuar ker??mama tatau la bila kuar

naim : dah mama...29 ari bulan...[ ntah yer tak ni hehe]..mama cek la jadual mama..kalau tak keje ahad kita p la
mama : ok nanti mama cek..kalau tak keje ahad kita p ahad ni ok..

naim : ok mama cek esok bitau naim..
"

hahahaha..naim ajak tgk cita ni...ada yg mama tido lagi dalam panggung neh ekekeke...mcm tak sesuai di jiwa mama jer naim ooi..adeh...rasanya mmg tak keje ahad ni..so leh la kita p naim...kena book dulu ke tak ek..hehe..mama ni bab book2 ni fail tahap max..duh...kena usyar2 la nampak gayanya ni...malas beratur panjang2 hehe...ada yang ended tgk cita lain kang keh keh..

err...bawah ni sinopsis cita dia di amik dr website neh...

"X-Men Origins: Wolverine" goes back to the time before the X-Men trilogy to tell the story of Wolverine's epically violent and romantic past, including his complex relationship with Victor Creed (who later becomes Sabertooth) and the ominous Weapon X programme. Along the way, he encounters many mutants, both familiar and new, including surprise appearances by several legends in the X-Men universe."

Classification: PG13 [ err...PG 13 ni apa ek...naim leh tgk ke tak ni adeh...]
Genre: Action / Thriller
General Release Date: 29 Apr 2009
Running Time: 1 Hour 50 Minutes,
Distributor: 20th Century Fox
Cast: Dominic Monaghan, Hugh Jackman, Liev Schreiber, Ryan Reynolds
Director: Gavin Hood



5 comments:

mie said...

wow!!!
cite x-men mmg best....
tgk jangan xtgk...
hahahaaa

*ayu* said...

nanti dh tgk sila review ye kak... ahhahaa... (kes malas nak g tgk)

MummyMyra said...

mie...

best ker???tapi napa ko gelak ekekeeke...

ayu..
err..nanti akak cuba wat review kalo akak paham n tak zzzzzz huhuhu

Yatie SawaNiLa said...

x-men mmg best kalau u tgk kartun x-men pun best.. and boleh paham citer dia

MummyMyra said...

yatie...i jarang layan katun2 xmen ni..naim je suka tgk katun2 ni..so ahad ni tak keje kena la bwk dia tgk cita ni..