Sunday, May 10, 2009

I Love You Too Naim

hurm..am so touched..the card above is from Naim..dia dah bagi awal2..tapi saja nak publish kan entry ni on the Mother's Day itself..dia ingat Mother's Day is on 1st May 2009...so berusaha carik kertas n buat card..kira card gak la walau di buat guna full scap paper..sebab depan belakang and dlm semua mcm kad2 yang di jual..and siap apa gambar ketupat raya tu..hehe...thanks Naim..mama sayang Naim jugak..sayang sgt..sebab mama ada Naim je skrg..

Naim..skrg darjah 5...he's a year end baby...i gave birth to him about another 2 hours before christmas...and kwn2 ada tanya napa tak tunggu krismas day..huhu tak sanggup den..masa tu wa sakit bagai nak rak dah ooi..ekekeke..and Naim..walau dah darjah 5...pemikiran dia bukan mcm budak darjah 5..he has been tested by my family doctor as a boy with dyslexia symptoms...and wat is dyslexia..korang leh click je kat word dylsexia..nak explain panjang lebar lak kang...but wat i can see...he's not yet matured like budak2 lain yg sebaya ngan dia..he still like small child..nak toys je..even mekdonel toys..and bila dia nak kena la belikan jugak..and i am in the process of getting a referral letter from my family doctor tuk bawak Naim ke paeditrician kat HKL tuk test his dyslexia stage..and soon will be referred to persatuan dylsexia which the club is at titiwangsa area...and wat being told by my family doctor..there's a way to bring up dyslexia children..and i do want to know abt it..

erm..am i too late for that??i hope am not...and Naim..mama sayang Naim..walau selalu marah Naim..tapi mama tetap syg Naim..marah la sebab nakal..sebab melawan..tapi mama sayang tau...

i love u too Naim..

[ tiba2 sedih lak bila tulis entry ni..duh...sensitip jugak jiwa aku ni huhuhu]

5 comments:

mie said...

hepi mother day!!!
be strong...

MummyMyra said...

thanks mie...

l0veyd0veyd00 said...

sian naim..jangan marah2 dia selalu k... sensitif tu... sometimes dia maybe tak paham nape kita marah dia :) all the best for both of you :)

MummyMyra said...

hai lovey..

tx sebab singgah jenguk..tak la marah dia selalu...diam kan je selalunya.tapi kdg2 kalau dah geram sgt marah gak hehe..tuk kebaikan tak salah kan..

tx lovey!!

Ezzmal said...

akak.....
kite nangis arr baca entry nie.....
touching sgt.........................