Thursday, May 14, 2009

Campbells Soup

Semalam lepas keje ingat nak ke Tesco Kota Dsara ngan si dak kcik Hazuri..hehe..tapi dlm kol 3 tu ujan punya la lebat..sah2 la jem nanti..so kita org chg je la plan tu...p kedai runcit biasa je kat Taman Tun hehe...

kisahnya..si dak kecik Hazuri nak beli groceries..hahaha...siap beli beras tuh..keh keh..ok ok pasni masak la..kak azie p makan kat sana ek..hahahahaha...

and me pon beli la jugak..mula2 amik sup campbells..banyak choice tu...selalu kedai2 runcit tak ada n tak byk choice..tapi kat sini yang me suka tu ada..so amik each flavour 2 kotak..and tingin lak nak makan megi ayam..so amik la sepeket megi ayam..

and malamnya..makan megi ayam...pastu sup share ngan naim sebab dia nak gak..mama dia dah kenyang makan megi ayam letak tomato sos...sedappppppp!!

erm..jum nak siap2 geraks...lunch time..

4 comments:

Me, Mrs Taj said...

soup campbells tu wajib ada stock kat umah..mkn waktu kebulur tgh2 mlm..hehehehe

MummyMyra said...

mrs taj..

sama la..benda wajib kat umah ni gak..naim suka..n me pon makan ni ngan roti je kdg2..sedap!!

R e e N a said...

amboiiii siap ade gelaran lagi... si dak kecik hazuri... nk membesar ahh camni... hahhahaha

MummyMyra said...

hahaha...asik nak membesar je tapi nampak mcm besar tu gak ekekeek...