Saturday, May 23, 2009

Ai Bukan Pemenangnyer...Ouchh..!!

Aisey..ari tu ada masuk contest tuk TH Mother's Day contest...konon mencuba nasib nak jadi pemenang bertuah tuk the above bag..huhu..ingat nak bg kat my fren..birthday dia..keh keh...ala ala save bajet konon..teruk kan..tapi dia ske bag tu ok la..and kalau dpt lagi la dia ske kan kan..

Since dah tak dapat..makanya kena pk hadiah lain la..so yang ni tak leh bitau apa dia kan..kena la suprise skit ekekeke....pk n pk..nak bg apa la..tak apa..ternampak apa2 nanti leh beli jer..cuti lelama ni leh pk lagi hahaha...

p/s : Sepi hati..terjadi lagi..mungkin sampai mati..aku S.E.P.I

2 comments:

R e e N a said...

olollolol...xdpt ek... xper... nk yg len plisshh... hahahhahhaha

MummyMyra said...

huhuhu..pk n pk n pk neh...