Friday, May 22, 2009

Arghhh..tensen nyer...

ala...ni hangin ni...ari tu beli baju n suar atas tuk naim..[ beli kat OU ari tu..entry OU akan kuar later..lom ada mood nak group kan pics..huhu ]..beli p somewhere [ mak suh beli sebab baju naim n suar mcm dah tak ada yg elok hehe padahal ada je lagi :D ]..ada invitation tuk satu majlis..me duk ingat naim dah besar..so beli la size 9-10 tuk suar dia..sekali balik besar gelebeh la pulak..mcm dak rap tak siap lak nampak ekeke...so..pas magrib the same day gak...terus gerak ngan naim ke OU p chg the size..and rupanya for naim yang age dia 11years dec ni..size suar still lagi 7-8..isk isk..kurus sgt la anak teruna den ni huhu..[ ni la padahnya p beli suar n baju naim tapi tak bwk dia ekekeke]

and tadi lak..nampak dr jauh..napa baju naim mcm ada lubang kcik..sekali tgk dekat2..ye la lubang pulakkkkkkk..uwaaaaaaaa..ni tak puas hati ni..n ada rasa tensen jugak ni..korang nampak tak lubang kcik tu..rasa2 perasan tak kalau pakai??selalu kalau beli me tgk abis2..tanak ada cacat cela..tapi cemaan la terlepas pandang lak kali ni..isk isk.....rasa nak gerak ke OU je pagi sebelum gerak ke majlis tu..isk isk..wat say u ek..haha..[ tgk berpk2 gak ni..nak p tukar ke tak..berbaloi ke tak..hmm..]

isk..tensenyaaaaaa..betul2 tak puas hati je rasa membeli belah kali ni..arghhhh.......grrrrrr...

p/s : dan tiba2 bila tgk dia..rasa rindu..and i miss the smile..lama gila tak nampak senyum mesra mcm tu tuk me.. :(

3 comments:

*ayu* said...

tak berapa nampak kot kak..
leh je kalau akak sempat g tuka.. but kalau tak sempat...org tak pasan kot.. melainkan org tu baca blog akak.. so, mau sume kat event tu belek lak baju si naim tu kang.. hahaa...

*ayu* said...

tak berapa nampak kot kak..
leh je kalau akak sempat g tuka.. but kalau tak sempat...org tak pasan kot.. melainkan org tu baca blog akak.. so, mau sume kat event tu belek lak baju si naim tu kang.. hahaa...

MummyMyra said...

huhu ayu....nak gerak pi OU ninak tukar ni...tak sanggup tgk naim berbaju koyak walau kcik...isk isk