Tuesday, June 2, 2009

Farewell My Idola!!

and this is..Bercinta..the popular song lately sang by Faizal Tahir..[ malas nak letak vclips...nak letak lirik je hahaha..]

Benarkanku tuk berbicara
bicara terus ke hatimu?..hatimu..
hati yang penuh rasa ragu
jangan terus pergi tanpa mendengar ku
begitu mudah untuk kau terus berlalu nanti dulu
berikanlah waktu untuk aku untuk kamu

ingatkah lagi waktu kau bersamaku
kaku aku melihat mu
lidah kelu sedangkan aku mahu kau tahu
aku cinta padamu, benci padamu, cinta padamu

ke tepi lihat ku berlalu
pasti itu yang terbaik untuk ku
tiada lagi mahu ku tahu
tentang hidup kamu tentang mati kamu
aku tahu engkau tahu apa yang mataku tahu
apa yang kau tunggu mahu aku buka pintu

ingatkah lagi waktu kau bersama ku
kaku aku melihat mu sedangkan aku mahu kau tahu
dengar kata ku aku cinta padamu
benci padamu cinta padamu

sakitnya aku membenci kamu
sakit lagi mencintaimu
dan aku pergi tapi kembali
benci aku mencintai dirimu
ku benci?. kamu?
aku cinta?.kamu?

ingatkah lagi waktu kau bersama ku
kaku aku melihat mu
sedangkan aku mahu kau tahu
dengar kata ku
aku cinta padamu
benci padamu
padamu?..

ingatkah lagi waktu kau bersamaku
kaku aku melihat mu
lidah kelu sedangkan aku mahu kau tahu
aku cinta padamu
aku benci padamu
aku cinta aku benci
padamu

ingatkah lagi waktu kau bersama ku
dengar kata ku
aku cinta padamu
aku benci padamu
aku cinta aku benci

dan akhirnya...hari ni..2 June 2009..me kena say bye bye to my idola hahaha...dia tak layak lagi jadi idola yang pernah di agung kan selama ni..sebab...me dah tau segalanya...and sedey..kenapa la my idola mcm ni kan..

and...bye bye idola..u may not be my idola lagi..forever!!and me rasa..me hate to do this tapi me kena buat jugak...sebab dah tak sanggup nak berpura2..!!

2 comments:

ak_0143 said...

uhuk2
mende ni?
gooosip pe ni??
pasal sapa ni???
*tiba2 nak tau*

MummyMyra said...

ala lirik lagu...gossip??huhuhu gossip tertutup dalam hati ekekeke...tapi saja nak letak kat blog..boleh??ekekekeke