Tuesday, June 16, 2009

Kemalasan!!

Me berada di satu tahap..tahap kemalasan paling max minggu ni ekekeke...nak update blog malas teramat sgt neh...[ isk cemana nak earn while blogging mcm Si Merah kalau malas2 kan haha]..baca blog pon sekali baca semua blog me redah...hehe..tatau la kenapa..err err yang me tau...pepagi intai kebun sayur kat FB..balik keje intai kebun sayur gak...yer la.nak gak tgk banyak mana yang kena rompak hahaha...nak tido pon layan kebun sayur gak..mana yg dah berbuah cepat2 harvest supaya tak di rompak ekeke..gila addicted lak ngan kebun sayur nya game ni hehe..

and bila tak keje...tinggal berdua lak ngan Naim..duh..sunyi...parents on holiday..Wda ke Bangkok..my bro lama dah tak dtg..my sis kat Cheras bz ngan anak2 dia..nak ke umah aunty kat USJ Naim lak ada tusyen malam ni..makanya di kala cuti ni..layan dvd la nampaknya sambil2 tgk kan Naim siapkan keje skolah..sambil2 lipat baju..huh manyaknya keje..adeh..

memula nak layan Confessions of a shopaholic...pastu nak layan night in the muzium 2..pastu nak abiskan tgk Grey Anatomy Season 5 sebelum season 6 kuar..err dah nak start season 6 pon..leh kot abis semua ni by esok..kan kan..

err..dalam2 malas panjang gak entry ni ekekeke...apa daaaaaa....and jums..layan movie!!

p/s : haya...yr tag tu nanti wa buat ek...kemalasan je neh cemana la kan ekekekekekekek

p/s 2 : ada sesapa kenal freelance photographer tak???ni tuk amik gambar time kenduri..amik gambar kuarga2..org2 dtg kenduri n so on..just nak get the price dulu and nak wat bajet later on..kalau ada pls mail me...pls pls..


3 comments:

miss dilla said...

kak azie, suh la wan hidung 2...die kan freelance photographer...
tanya kat rina contact number die..
saya pun ada gak member sorg..
nanti saya amik semula no die..
ari 2 phone hang..
abis sume no hilang...

*ayu* said...

mmg kak.. dtg angin malas tu.. habis la...
satu sen tak guna...kan?

tu yg tabik spring sejuta kali kat kak red tu.. dia mcm mana pun... blogging maintain gak..

MummyMyra said...

lily...thanks for the help..nk riki2 harga nak wat bajet huhu

ayu..betul tuh..kalau dtg angin malas..nak transfer gambar tuk entry pon malas ekekek....'

mmg tabik kat si merah...ari2 update without miss kan..