Monday, January 19, 2009

and he makes me smile and laugh...


huhu..korang tgk la iklan atas ni...so funny..iklan lama tapi malam tadi..sambil2 tgk AJL23.**kalau nak tgk gambar2 sempena ajl..leh jenguk blog Cik Merah yer...**..dlm kemurungan and kesedihan...mawi buat aku gelak n smile..hehe..and he makes my stress..my feeling yg down tiba jadi ok...

err..stress??murung??sedey??napa kan...hurm...stress sebab keje kot..kastemer tak paham bahasa pon ada...yg berlagak bagus pon ada...yg bossy pon ada...tapi abaikan sebab bukan nampak muka pon..wa tatak helan tuh ekekekeke..tapi wa gerammmsssss...hehehehe...murung and sedey...ntah la..i feel so down..mmg sedih gila..erm...its too private to blog it here tapi..its not fair enough sebenarnya when come to me..hmm..mcm asik kene rejek...sengaja atau kebetulan..ntah la..tuhan saja yang tahu..watever it is..baik diam kan dr cakap banyak which can make me cry...and its me..i wud rather keep quiet...let myself hurt tapi y shud i kan..too complicated..biar la..malas nak pk..sebab mawi makes me smile and laugh dah tadi ekeke..even iklan tu dah berzaman..huhu...

and..aku baru tau maksud word ni.." Grenadine,bien dethor = Sirap,abangku Sayang" and aku juga baru tau Grenadine ni sirap..keh keh..sok kalau aku wat gila..mintak kat abg cafe kat opis..saya nak air grenadine yer bang..ekeke..mau kena hempuk aku ngan kwn2 aku..ekekekeke...

and off topik kejap...En Bun..jum kita bekpes nak selasa**alamakkk..bukan selasa pagi la...rabu pagi la en Bun yang ensem ekekeek** pagi di area pejabat awak itu...jum la...bg tau je nak bekpes kol brapa...saya sampai ngan segera keh keh..pepagi farking kat klcc tuh manyak lagi kan..huhuhu...eh...kalau saya di klcc...Cik Red leh la join makan2 pagi bersama..amacam..huhu...

3 comments:

Milia Amran said...

tak keje ke selasa ni...huhuhu...

ak_0143 said...

-video iti diblock di kolej ini-
so tatau la pasal pe...

urm.. biasa r tuh kaan..
sabar je la kak oii
kalo tak tahan sangat, kasi sepak sama itu2 orang
bila dia marah
kata beta yang suruh
*nasebla kalo dia tak kenal sama beta!*

hahahaha

MummyMyra said...

milia...wa silap tulis la ekeke...typo error keh keh..

aK..selalunya pejabat2 atau U akan block utube..kedekut kan depa ekekek...
erm..sabar la ni...kalau tak sabar meletup gak ekekek...sepak??errr...kalau leh ku sepak alangkah bagus nya keh keh...but i cant..huhu