Sunday, January 4, 2009

Rombongan Makan Malam 020109

Hah....rombongan dinner kat OU...kemain semua ni..hehehe...**ni semua gang kat opis baru...lepas keje baru leh sengih..masa keje semua muka ketat layan kerenah customer ekekeke**...asalnya nak layan sushi king..tapi nun jauh di OU lama...den malas nak jalan ekekeke...makanya we all makan kat Johnny Steambot...sedap gak...

Ni dia...member yang dia biasa makan kat sini...dia tgh letak semua nya dlm sup yang mendidih..hehe..amik set tuk 2 org and yang lelain amik set nasik goreng la..mee goreng la..and kita org share2 semua food...sedap...

Kemain memasing...dah ada food...sengih je...mee ijau tu sedap....manis hehe...

ni my food...sup dia letak cili sedap...amik udang sekor je..tak leh byk2 huhu...lenkali leh p lagi makan kat situ...kali ni p ngan naim ke..ajak member opis lama...ensem metroseksual guy hehehe...

Yang ni lak...off topik jap ekekeke...pojek baru...nak baca novel ni...hehe..baru start ari ni..bila la leh abish kan hehehe....dulu baca buku Remember Me from Sophie Kinsella...abis dalam masa a week plus huhu...skrg yg ni lak...so far dah baca 1 chapter...best...hak hak...jum...nak sambung baca...

2 comments:

ak_0143 said...

boleh tak mau pilih utk komen yang off topic punya???

haha

dulu, masa keje cashier lepas matriks, terrrbeli buku ini sebab ada offer!
*sambel tutup muka, baca chick lit*

so dah baca la buku itu

tapi tak ingt lak citer pasal apa!
haha

dah dekat 4 taun daa

MummyMyra said...

ni mmg buku lama..rasa nya buku masa my sis study kat US..baru nak baca..baru 2 chapter duh...bila la nak abis kan..hehe..

**usaha tangga kejayaan kan..ekekeke**