Sunday, January 25, 2009

Cerita Makanan La Pulak

hehe...rasa nak tulis tapi tatau nak cita apa..godek2 folder dlm pc ni...nampak pic ciken wing ni...sedap je nampak...mmg yummy...kan kan...tu masa kat BC klang...tempat me..haya@yaya..n mcik@milia melepak di ujung2 minggu...tak ujung minggu pon kdg2 kat situ gak..ekekeke...tu korang tengok la..gambar ciken wing yg sedap..makan lak dlm ujan masa tu ekeke...pastu pic milia ngan teh o panas..n pic 2 org yg vogue memperagakan ciken wing...[memperagakan tu...ampeh je ayat ekekekek]..pssttt..bila nak makan ciken wing lg ek..huhu...
atas ni lak diner tadi...mak balik kedah ngan my cuz..so yg tinggal me, my dad n my sis wda...naim lak kat umah sis in law..dia n hb dia n anak dia dtg td..amik brg2 dr umah lama hak hak...tu korang tgk la..my dad n fish n chips dia..ciput je chips dia..isk isk..makin kurang...dah la ciput..halus2 je..cis kek betul kan...
Yang atas ni lak..my black pepper steak...sama ngan wda...err..ok la sedap la jugak..huhu..pastu again the very the ciput tol dia nya fries...wda siap oder fries extra lagi..still ciput ekeke...
atas ni..dabes makan..kosong licin huhu..dah la ujan lebat gila masa makan...nak balik tak leh..oder fries lagi...but still ciput gak...thanks to wda yang belanja malam tadi...and skrg dok depan tv we all 3 beranak...tgk tennis kat sport cenel kat astro..games kat melbourne..[ go go djokovic yang ensem...huhu ]
err...ni isu off topic hehe....adehhhhhhhh..esok kena basuh baju la before p berhuha2 ngan my sis in law n hb dia n anak dia n naim..sebab selasa dah keje..[ tadi b4 p dah letak dlm mesin..dah balik ni malas lak nak sambung basuh..esok jer la huhu..adoi la..bila nak rajin neh..ekekeke]

3 comments:

ak_0143 said...

ni nampak sangat men letak je segala gambat yang ada, on topik ke, off topik ke, semua men tabur....

pengajaran dari entri ini - fries ciput...

hahahha

MummyMyra said...

hahaha...mmg pon...entry ni kira entry main belasah apa saja gambar ekekek...n mmg pon..fries tu amatlah sedikit..ciput gler...kan kan....

yaya said...

mungkin nunggu org tu gaji kot...huhuhuuu...
mummyyyyy...nak ciken winggggggg....