Thursday, January 15, 2009

Saya Sayang Keluarga Saya

Hah...gila patriotik kan tajuk entry ni..ala ala Mawi nya laungan masa final af dulu..belia benci dadah gittew ekekeke...**err... talking abt mawi..bila la org nak update majlis kenduri yg kat golden palace tu dalam utube ek...tak sempat tgk..sob..sob..**

erm...selalu lari tajuk kan ekeke...adoi la..hehe..sebenarnya buat tajuk entry kat atas tu sebab artikel yang kuar kat blog Si Merah which i wrote it by myself... and its a true story walau ada i edit skit..edit pun tak lari dr tajuk asal yg Si Merah bagi..which is Derhaka Kah Kawan Saya ** click tuk baca entry nya..**...wit that story..i really hope my fren tu..**hak hak** nyesal atas apa yang dia buat n cepat2 jumpa mak dia tuk minta maaf..hopefully kan..

sebab entry tu gak la..i just wanna say here i sayang my family..no doubt wat happen between me n my family..i still love them..semua tu my darah daging..semua tu tulang belakang tuk myself teruskan hidup atas apa yg terjadi skrg...semua tu penyuntik semangat i tuk teruskan hidup seharian..and am proudly saying that I LOVE THEM ALL...VERY MUCH..**walau...erm..abaikan..**and kalau ada my family member baca entry ni..i just wanna say thanks for everything...thanks for supporting n helping me..

atas ni..my whole family...mak..ayah..and my youngest sister..weda..and my brother**the only brother in da family..**fie..and pic sebelah tu..my sister yang kedua ngan family dia **i anak sulung tau hehe..**..so basically adik beradik tak ramai mana..4 org je..and anak2 sedara 3 org tu je..so cucu my mom n dad 4 org termasuk naim..and...errr..nothing..

so..tu je citanya hehehe...cita abt Saya Sayang Keluarga Saya...dan i tanak la derhaka kat my parents..atau menyakitkan hati adik2 i..insya allah..

korang pon kena sayang kuarga korang taw...**nasihat ini adalah nasihat tidak berbayar taw ekekekek..**ngeee....

2 comments:

ak_0143 said...

adeh1
tiba2 mawi
takde kaitan sungguh
ayat 'saya sayng kuarga saya; tuh comel la
bukan patriotik!
kira dia mcm satu grup ngn 'kenapa saya suka rumah saya' laa
haha

yerp
family is everything
walau apa jadi
they will stood by our side

MummyMyra said...

mawi tu...tingat laungan dia je aK..masa finale af dulu...hak hak..peminat tegar taw dulu ekeke...

errr...yup..only our family will stand by our side bila kita susah..and i experienced that so many many times..