Saturday, January 3, 2009

First of all...

Jeng jeng jeng.....akhirnyaaa...lihat lah duniaaa..ekekeke....ntah la..tatau nak tulis apa mula2 ni...sebab ni entry mula2...pengenalan to all entry yang bakal muncul hehehehe...

err....err...was talking to Ayu ** thanks ayu for editing the lovely pic below..mwashh** of GBM...masa tu kat Gtalk...dia bitau....Yaya aka Haya dah ada blog huhu...ask me..bila myself nak ada blog gak hiks...sebenarnya kan...dah lama terpk nak ada blog tapi takut tak terupdate...so many things to write but i have so limited time..huhu..usah di tanya kemana semua time itu..keh keh..**sebenarnya kan...sejak join pot luck PuanMerah...dan jumpa ahli2 GBM..dah sejak membaca blog kawan2 yang lain...terpk gak...kan elok ada blog ala2 diary sendiri...leh gak merapu kat blog..kan kan..hehe...**

so...am here with this first entry hak hak...err...will write abt my..myself..and naim..abt frens around us..about wat happen around us...about family around us...almost about everything around us huhu...**nanti naim besar..leh la dia baca apa mama dia tulis...err...skrg pon dia dah jenguk neh ekekkeke...**

so...korang leh baca...leh ronda2 kat sini...kalau sudi..hak hak...umah setinggan ni terima ngan happynya kedatangan korang...**ada ke org nak dtg neh..huhuhuhu**

and...to all frens...yang lama atau yang baru...thanks for the frenship...thanks atas sokongan korang selama kita kenal....and to all family members yang tiba2 tersesat dalam ni..thanks for all yr support towards me...**hugs n kisses to all..**
Lots of love dari...



4 comments:

ak_0143 said...

waaa!!!
tidak lagi komen anon
skrunk ada blog sndri!
welcome to the blogging world!!!

adakah beta juga meng'initiate' terhasilnya blog ini???
*tanya dengan penuh rasa bongkak dan perasan!*

hahaha

MummyMyra said...

hiks...mekasih la tinggal jejak...kira ak pon salah sorang yang meng initiate tuk penghasilan blog ni..**bongkak jgn lelama taw ekekeke...**

Diana-k said...

ppeewwwiittt..udah ader blog laaaaa!!!

MummyMyra said...

hiks....berkat pembacaan blog korang la neh...virus blog berkembang ngan jayanya..hiks..mekasih..