Monday, January 5, 2009

Ini lah dia..the grand prize lucky draw...

huhuhuhu...sebenarnya acara ni dah lama..last year tuh hehe..semua org dah buat entry tuk satu acara merah gilang gemilang di Taman Putra Perdana Putrajaya...it was held on 27 Dec 08...semua ahli2 GBM and Puan Merah kita dah pon buat entry..tapi kan..hak hak..myself baru je nak buat entry abt this..sebabnya....

jeng jeng jeng...nak tunjuk kat korang semua...tu atas tuh...ni la hadiah grand prize lucky draw during the acara potluck merah gilang gemilang ittew...**thanks to Red and comittee GBM**...nanti leh masak guna piyuk tu..**sekrg lom sempat guna..very limited time i have here huhu**..and nanti ada acara pot luck..bawak makanan dlm piyuk tu terus..kan kan...**pikir2 nak masak apa ek potluck akan dtg neh..huhu**

ni lak..Diana ngan Yaya...showing the lepat yang sedap...kelas taw..ada jugak bawak kuih tradisional kat pot luck..sedap taw Diana..

Pic dr kamera Mrs Taj...its me...Mrs Taj and Yaya ...padan la azim comel n cute kan..cer tgk mama dia hehehe..comel jer...kan kan aK..**motif petik nama aK kan ekekeek**

and here is azim..comel je kan...geram tgk...hehehe...comel mcm mama dia...mama dia comel mcm dia..eehehehe....kan kan Bojeng...**motif petik nama Bojeng lak ekekkeekeke...duh..ya ampunnn..**

err...and once again..off topic lagi hahaha...ari ni..hari ke2 naim kat skul baru...he looks ok..err..ok sokmo tuh ekekekek...tapi kan..kelas dia kan..nun di atas sekali..tingkat 4...azab tol ekekeke...nak tanak naik gak la antar dia kat kelas...so far baru bayar myr1.50 je..tuk sumbangan baitulmal...yuran skolah lak according to skul HEM...pejabat pelajaran lom putuskan..and buku text..naim will be getting it soon...**always pray for the best to him..success in his study..insya allah..** mintak skolah lain..dapat skolah ni..tapi ok la jugak..tak la padat mcm skolah yg di minta tuh..hehe...

and lagi satu...bestnyer boh minyak kete skrg ehehehe....MYR40 je terus penuh my Kenari...hehe..**skrg tgh berangan..MYR30 atau MYR35 tuk full tank kenari ekekeke..bila la tu kan..haha**

err...gila panjang sekali2 tulis..**tamak kan..semua cita dlm satu entry..ekekeke....**

err..nak baring2 jap..ngantuks..pepagi dah hantar naim ke skolah..later2 nak p keje lak..ekekeke....

10 comments:

*ayu* said...

nak majuk la.. gamba ngan ayu tak de punnn..
huhuhuhuhu...

p/s: naim darjah berapa kak?

Umi Mia said...

Hi Kak Myra,

jeles aaaa dapat periuk....saya ni tudung periuk pun tak dapat...uhuhuhuhu...nanti masak sedap2 panggil kitaorang makan tau.........

MummyMyra said...

ayu...
ala majuk la..comel jerk majuk2 neh...kan kan...**jgn majuk ek..mwashh**
naim darjah 5..dah bujang..bujang taw bukan bojeng ekekekee...

hai rose..
nanti kita party2 masak dlm piyuk tu k..jgn jeles...potluck akan dtg duk atas tikar puaka aK..sure dpt lucky draw kan kan hehe

jum..nak siap2 nak p keje lak..

ak_0143 said...

ni hapa ni ketinggalan zaman
citer taun lepas diulang kembali!
barang yang lepas jangan dikenang kak oiii haha

pasni mana ada potluck dah
pasni diana k kata mau buat party pyjmas
abes la sume pakai seksi2
hahaha

azim oh azim
skunk ni je la ko comel
nanti ko dah besar sket mesti ko dah tak comel!
haha

erk... mention nama beta kat mrs taj?
jangan la gitu...
beta tak ske skandal2 ni...
lebeh2 lagi ngn bini owang...
tapi kalo mrs taj mau
apa ble buat...
relakan aja la..
muahahaha

*melarikan diri ke kenya!*

MummyMyra said...

wah aK....panjang nya entry..ops..i mean komen hehehe..**jgn marah daaaa..**

nak wat cemana...baru ada blog..so baru la cita...sambil2 nak tunjuk pic piyuk yang ku dapat itu..hasil duduk berdekatan tikar puaka..aura tikar puaka tuh ekeekekee

aK jeles ngan azim tu ekekekeke....nasib la azim ooi...abang aK terasa tercabar ngan kecomelan azim keh keh..

ko memain ek ngan mrs taj...kena pedang ngan azim kang ekekekekeke...

Me, Mrs Taj said...

wadyh waduh..akak ni puji me lebih2 plak...malu i!!! huhuhu (haktuih)

haya_yaya said...

yeeeeee.....kita tunggu je la bila munculnya lauk dlm itu poyokkk....
yihaaa.....
*korang ade nmpk isi dlm poyok?kalo x nmpak,itu tandanya......*
sndri smbung ek...

MummyMyra said...

ala mrs taj memalu lak...**blushing dah tu hehehehe..**

haya...err err...sila sambung ayat itu sendiri ekekekeke....nanti wa masak terus bwk dlm piyuk tuh...bangga tau...hehe

pssttt..bila mo jumpa ek..lama tak lepak BC ni huhuhu

Mrs Taj said...

AK!!! x yah la nk larik jauh2...me dpt hidu bau AK yg kepam tu...

MummyMyra said...

mrs taj...leh ke aK lari ngan keje skolah dian yang berlambak tuh...hehehe...