Monday, January 12, 2009

Renew jugak akhirnya.....

hehehe..akhirnyaa....setelah 2 bulan tertangguh...huhu...ari ni berjaya megamall aku renew my driving license...yang sepatutnya renew a week before my bday masa bulan 11 dulu hak hak...dah cemana tak lambat nak renew...mula2 aku lupa driving license mati haha...pastu bila tingat...purse kering kontang..al maklum la..jobless few mth kan...pastu...last week p pejabat pos..down plak sistem dia...so tadi p...hah..ramai nya org tapi tak apa la...tahan kan je la..nak wat cemana kan...aku pon duk la kat situ...tunggu...sambil dgr ipod...sambil layan word search book aku...hehe..

ha korang tengok la..ramai kan org...err...sebenarnya tu ramai kat kaunter..yg duduk2 pon ramai...tak lak aku amik pic yg duduk2 ekekeke...sebab aku sendiri tgh duduk hahahaha...korang tgk la..aku amik no 11.19am...aku siap urusan aku 12.30...sejam tuh...duh..kalau aku tak buat gak ari ni...err err..tak sanggup weh..kena tahan ngan pak polisi kang naya ekekeke...**selama ni lom penah kena lagi keh keh...**

pastu balik umah secepat yang mungkin...sebab..wa kelaparannnnnnnnn....pagi tak bekpes...bgn pagi mandi2 terus p post opis...keh keh...so balik..beli bahan2 kat pasar n masakkk...hak hak...**ahkak masakkkk...oh mcm tak caya je keh keh...**
panas2 tuh..hehe...tinggal nak buh dlm mangkuk jer neh..

tu dlm piyuk...telur masak kicap...pastu panaskan asam pedas semlm...ada ulam n sambal belacan..goreng tempe...ayam tuk anakanda yg bakal balik skolah ekekeke...nasik bb dah siap2 masak tadi...and naim balik skolah je..terus ajak dia makan...mama dia lapar ekekeekeke...

errr....lagi satu kan..ada org ittew kan..dah buat jadual memblog tuk kwn2 dia ekekekeke...err...err...kalau tak ikut jadual tu tak kena apa2 hukuman kan..keh keh..makanya ari ni..wa telah tidak mengikut jadual ittew..ekekekeke...

alamak...nak kuar jap..settle kan my maid nya prepaid neh...duh...letey..dah la panas kat luar tuh..isk isk isk.....

3 comments:

zairul (bro bob) said...

telur masak kicap jer??? hehehe
peveret aku tu.. bila nak ajak makan2 sekali weiii.. ngan abang barn sekalik..

Diana-k said...

kakkkk myra..beli kosmo besok tau!! 14hb jan....ader citer potluck dlm tuh!!

ak_0143 said...

arghhhhhhh!!! sudah!!!

anda memang mau kene tulah!!!